سلام
این تاپیک رو برای دوستانی استارت می زنم که تازه سایت راه اندازی کردن یا می خوان بکن ، سوال های خودشون رو در اینجا مطرح بکنن و خودم بشخصه بهشون پاسخ می دم تا مشکلی براشون پیش نیاد
دوستان عزیز با توجه به حجم سوالات و موارد لطفا در گرفتن پاسخ شکیبا باشید تا به ما هم از نظر زمانی فشار نیاد
مرسی از توجه همه دوستان
بهرام
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
سلام مدیر سایت!
فکر کنم بهتر باشه این سوال رو اینجا بیان کنم! vBulletin Version 3.8.1 ماله من اینه
چی کار کنم که بشه 3.8.4؟
اخه قالبام همه بهم میریزه اگه بخشی اضافه کنم بهم میریزه!
سلام مدیر سایت!
فکر کنم بهتر باشه این سوال رو اینجا بیان کنم! vBulletin Version 3.8.1 ماله من اینه
چی کار کنم که بشه 3.8.4؟
اخه قالبام همه بهم میریزه اگه بخشی اضافه کنم بهم میریزه!
شما این تاپیک رو مطالعه بکن و طبق این اموزش عمل بکن
سلام به همه. من یه مشکلی در ورود به کنترل پنل سایت (admincp) دارم. وقتی نام کاربری و کله عبور رو تایپ میکنم، پیغام خوشامد گویی میاد ولی دوباره بر میگرده به صفحه وارد کردن یوزر و پسورد. از چند تا سیستم مختلف هم امتحان کردم، اما مشکل حل نشد.
دوستان راهنمایی میفرمایند؟
مرسی...
سلام به همه. من یه مشکلی در ورود به کنترل پنل سایت (admincp) دارم. وقتی نام کاربری و کله عبور رو تایپ میکنم، پیغام خوشامد گویی میاد ولی دوباره بر میگرده به صفحه وارد کردن یوزر و پسورد. از چند تا سیستم مختلف هم امتحان کردم، اما مشکل حل نشد.
دوستان راهنمایی میفرمایند؟
مرسی...
تازه نصب کردید و این مشکل رو می بینید؟
یا قبلا می تونستید وارد کنترل پنل بشید و تازه اینطور شده؟
سلام. یه مشکلی هست اونم اینه که وقتی کاربر تقاضای رمز مجدد می کنه و ایمیل براش فرستاده میشه این ایمیل به هم ریخته است یعنی اصلا نمیشه فهمید رمز جدید چیه و کلی عدد و حروف به هم ریخته. میخواستم ببینم دسترسی به تنظیمات این ایمیل از چه طریقی امکان پذیره؟؟؟؟؟؟؟؟
از ایمیلی که اومده یه عکس گرفتم ضمیمه کردم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)