سلام
این تاپیک رو برای دوستانی استارت می زنم که تازه سایت راه اندازی کردن یا می خوان بکن ، سوال های خودشون رو در اینجا مطرح بکنن و خودم بشخصه بهشون پاسخ می دم تا مشکلی براشون پیش نیاد
دوستان عزیز با توجه به حجم سوالات و موارد لطفا در گرفتن پاسخ شکیبا باشید تا به ما هم از نظر زمانی فشار نیاد
مرسی از توجه همه دوستان
بهرام
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
با سلام
من چند روزه كار با ويبولتين را شروع كردم . براي همين خيلي تازه كارم . اگه مي شه مرا براي رفع مشكلم همراهي كنيد .
من از روش نصب پلاگين براي نمايش اضافه کردن آخرین ارسالها در بالای انجمن استفاده كردم . ولي فراموش كردم اطلاعات ديتابيس را وارد كنم .
بعد از آن ديگه تو سايت و cpanel , admincp نمي ره . ولي وقتي با vpn وصل شدم تو cpanel رفت. مي شه فايل هم آپلود كرد ولي forum جديد نصب نمي شه . تو همون تالار قبلي هم با vpn نشد برم .
آيا مشكل از پلاگين ؟ يا چيز ديگه ؟
با تشكر
با سلام
من چند روزه كار با ويبولتين را شروع كردم . براي همين خيلي تازه كارم . اگه مي شه مرا براي رفع مشكلم همراهي كنيد .
من از روش نصب پلاگين براي نمايش اضافه کردن آخرین ارسالها در بالای انجمن استفاده كردم . ولي فراموش كردم اطلاعات ديتابيس را وارد كنم .
بعد از آن ديگه تو سايت و cpanel , admincp نمي ره . ولي وقتي با vpn وصل شدم تو cpanel رفت. مي شه فايل هم آپلود كرد ولي forum جديد نصب نمي شه . تو همون تالار قبلي هم با vpn نشد برم .
آيا مشكل از پلاگين ؟ يا چيز ديگه ؟
با تشكر
وقتی شما مشکل در ورود به Admincp داشته باشید ایراد از تنظیمات شما در وی بی می باشد اما اینکه شما عنوان کرده اید که در ورود به Cpanel هم مشکل دارید این دیگه ایراد از شما نیست باید به مدیر سرور گزارش بدید .
سلام آقا بهرام
یه سوال
من آخرین ارسالیها رو به غیر از انجمن تو صفحه اصلیم که vbAdvanced نصب هست هم گذاشتن ولی یه مشکل داره
لینکایی که تو صفحه اصلی میذاره یه /forum/ توش کم داره در نتیجه صفحه رو پیدا نمیکنه
چطوری میتونم اونو بهش اضافه کنم ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)