سلام
این تاپیک رو برای دوستانی استارت می زنم که تازه سایت راه اندازی کردن یا می خوان بکن ، سوال های خودشون رو در اینجا مطرح بکنن و خودم بشخصه بهشون پاسخ می دم تا مشکلی براشون پیش نیاد
دوستان عزیز با توجه به حجم سوالات و موارد لطفا در گرفتن پاسخ شکیبا باشید تا به ما هم از نظر زمانی فشار نیاد
مرسی از توجه همه دوستان
بهرام
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
چطوری میتونم در قسمت پروفایل کاربر درجه کاربری هم اضافه بشه و اونجا هم نشون بده
اینا نمیدونم چیه اضافه شده البته میدونم که بوک مارک هست ولی غیرفعال کردم ولی بازم نشون میده و هر کاری میکنم نمیره حتی حذف هم کردم بوک مارک ها رو بازم نمیره
----------------------
مورد دیگه هم اینکه فرموده بودید که برای داخل کادر انداختن مثلا سپاس ها،وقتی main css رو در آخرین کادرش اون کد رو وارد میکنم دکمه ای برای ذخیره نداره و هیچ تغییری نمیکنه؟ مشکل از چیه؟
----------------------
این قسمت قالب در زیر انجمن وقتی میرم اینطوری نشون میده. چطور میتونم داخل کادر در سمت چپ بکنم؟
----------------------
یکی هم اینکه بهرام جان اون هک رنگی کردن کاربر در همه جای سایت رو چک کردید ببینید آپدیتش اومده؟
از کد زیر استفاده کنید یعنی کد زیر در هر جایی که دوست دارید بزارید تا درجه ها نشون داده بشن
کدی که عکسهارو نشون میده در قسمت memberinfo قالبتون وجود داره ربطی به بوک مارک هم نداره
شما به قسمت استایلها و قالبها برید بعد جستجو در قالبها main.css سرچ کنید و بعد ویرایش
قسمت forumhome قالبو ویرایش کنید و کدی که کادرو نمایش میده پیدا کنید و کد تمام کدی که پیدا کردید پایین قسمتی که اطلاعات نشون میده قرار بدید. ( با یه ادیتور کار کنید راحت تره )
شمــاره تمــاس : 09198389479
لطفــا" از ارســال مــوضوع جــدید بــرای ســوالات خــودداری کــنید. از طــرح ســوال در پیغــام خــصوصی خــودداری کــنید.
کاربر روبرو از پست مفید mr.behrooz سپاس کرده است .
دوستان خسته نباشید.در مورد این آموزشی که مربوط به نوع گوشی یا ماشین هست یه سوال دارم.
الان مثلا نوع گوشی رو اضافه کردیم حالا بخواییم توع ماشین رو هم اضافه کنیم ولی طوری که بغل این قرار بگیره مثلا سمت راستش نه زیرش چطور متونم این کار رو انجام بدم.
postbit رو تغییر میدم.افقی
---------------------------------
در مورد بک آپ گیری هم اگه یه معرفی بکنید که از کدون استفاده کنم چون مطالب زیاده ممنون میشم
دوستان خسته نباشید.در مورد این آموزشی که مربوط به نوع گوشی یا ماشین هست یه سوال دارم.
الان مثلا نوع گوشی رو اضافه کردیم حالا بخواییم توع ماشین رو هم اضافه کنیم ولی طوری که بغل این قرار بگیره مثلا سمت راستش نه زیرش چطور متونم این کار رو انجام بدم.
postbit رو تغییر میدم.افقی
---------------------------------
در مورد بک آپ گیری هم اگه یه معرفی بکنید که از کدون استفاده کنم چون مطالب زیاده ممنون میشم
سلام
یه مشکل بزگ برای من پیش اومد ، که به یکی از کار برا مجوز مدیریت دادم و چون وارد نبود کل استایلو بهم ریخت با هزار زحمت تو نستم استایل و ویرایش ها رو به حالت اول برگردونم ولی مجوز ها به طور کلی دستکاری شده جوری که میشه در تاپیک بسته پست زد.(من چون استایل به طور کلی خراب بود یه استایل جدیدی ریختم) من میخوام بدونم چطور مثل روز اولش بشه ، یعنی نشه در تاپیک بسته پست زد. ؟
ممنون
خیلی ممنون از همه تون مشکلم حل شد.
یه چند تا سسوال داشتم.
1-یک استایل سفارسی چقدر میشه برای ساخت اگر کسی هست معرفی کنید.
2-من اگه ورژن خودمو از 3 به 4 تغییر بدم اطلاعاتم که پاک نمیشه و آیا این کار لازم هست و یا شما پیشنهاد نمیکید؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)