با سلام من به وسيله كسي يك لايسنس ويبولتن خريداري كرده ام ولي پسوردش را نمي توانم عوض كنم و به ايميل كسي ديگه اي هم ثبت مي باشد
لطفا روش اينكه اين لايسنس را به نام خودم بزنم تا كس ديگه اي لايسنس را براي خودش بر نداره كمك كنيد![]()
مهمان گرامی به ویبی اسکین خوش آمدید - برای ثبت نام کلیک کنید ! برای جستجو در سایت از این موتور جستجوی گوگل می توانید استفاده کنید
با سلام من به وسيله كسي يك لايسنس ويبولتن خريداري كرده ام ولي پسوردش را نمي توانم عوض كنم و به ايميل كسي ديگه اي هم ثبت مي باشد
لطفا روش اينكه اين لايسنس را به نام خودم بزنم تا كس ديگه اي لايسنس را براي خودش بر نداره كمك كنيد![]()
adamak (02-14-2010), reza_novin (02-02-2011)
برای این کار شما بایستی 3 گزینه را داشته و از خود پنل لایسنس تیکت بزنید تا تعویض ایمیل صورت گیرد:
- The new email address
- Your customer number
- The authorization code generated when you enter your customer password into the form on the following page: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- The answer to the security question:
What was the street number of the house that you grew up in?
ایمیل آدرس جدید
کاستم نامبر (نام کاربری لایسنس)
با استفاده از لینک : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کدی دریافت می کنید که ضمیمه خواهید کرد.
و پاسخ به سوال امنیتی که در اولین ورود به پنل لایسنس ثبت شده است.
نداشتن هر یک از گزینه های بالا منجر به عدم تعویض ایمیل ادرس ثبتی خواهد شد.
برای خرید یا مشاوره خرید تماس بگیرید :
0936.485.6535
reza_novin (02-02-2011), Roll up (05-06-2011), Service Manual (04-13-2010)
درود
ببخشید ولی به این سادگیها هم نیست که می فرمائید , البته این دوستمون جواب دیگه ای ندادند و مشخص نکردند که مشکلشون حل شده یا نه ( ایشالا که حل شده ).
برای هرگونه تغییری در مشخصات لایسنس :
ابتدا از طریق فرم مخصوص داخل پنل کاربری وی بی یک تیکت ارسال می کنید و درخواستتون رو می دید .
بعد اونها بسته به اینکه شما چی میخواهید ازتون سوالاتی میکنند تا مطمئن بشوند که شما مالک حقیقی این لایسنس هستید یاخیر .
به عنوان مثال همین مشکل رو من هم داشتم اما نه به این شدتی که این دوستمون داشتند( یا دارند ) , مشکل من فقط نام فرد واسطه بود و دوست داشتم در پنل کاربری نام خودم باشد , درخواست دادم و آنها از من 4 سوال زیر را پرسیدند :Your name
Your customer number
The authorization code generated when you enter your password into the form on the following page:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سوال امنیتی:The answer to the security question
متاسفانه من سوال آخر را نمی دانستم به همین جهت برایشان توضیح دادم که من از طریق واسطه ای این لایسن را تهیه کردم و .... اما اونها قبول نکردند ناچارا با واسطه تماس گرفتم و ایشون هم پاسخ سوال رو بهم گفت .
در تیکتی که باز کرده بودم پاسخ هرچهار سوال را ارسال کردم گفتند باید صاحب لایسنس باید از طریق ایمیل ونه از طریق پاسخ به تیکت درخواست تغییر نام بفرسته , خب اینجا هم مشکلی نبود چون ایمیل خودم بود درخواست فرستادم اما بازهم تغییر ندادند .
برای بار سوم موضوع را پیگیری کردم و ایشان چنین متنی در جواب برایم ارسال کردند :
In order to locate and/or change the contact info for your license, I first need to verify that you are the proper license holder. For verification purposes, please respond to this ticket with your customer number and the authorization code generated from the following page when you enter your customer password:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
If you don't know this information, please request the information you need to be sent to your email address using this form: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Also for added security, please respond with the following information from when you ordered vBulletin so that we can verify this request:
- Your name
- Email address
- Billing address
- Telephone number
- Approximate date of purchase
- Type of license (owned or leased)
- The answer to the security question:
What .. ....................................?
- URL of forums
- Order Method (CC, Paypal, etc)
If it was a PayPal order, please include the order and item IDs from the original purchase.
Best regards,
Steve Machol
Customer Support Manager, vBulletin
vBulletin Home Page
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
vBulletin Community Forums
سرتون رو درد نیارم نهایتا من تمام این سوالات رو از واسطه پرسیدم و نامم را رو عوض کردند .
شاید مورد من یکمی براشون مشکوک شده بوده یا شاید هم نه , اما قطعا به این راحتی ها مشخصات لایسنس رو تغییر نمی دهند یعنی هرچقدر هم توضیح بدین براشون بازهم ازتون مدرک می خوان و بدون مدرک هیچ کاری نمی کنند , و خب صد البته بهترین کار رو اونها می کنند.
موفق باشید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 56فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)