استایل فارسی smoothred
مهمان گرامی به ویبی اسکین خوش آمدید - برای ثبت نام کلیک کنید ! برای جستجو در سایت از این موتور جستجوی گوگل می توانید استفاده کنید
استایل فارسی smoothred
Elendil (03-07-2010), irlogo (01-21-2008), iusce (11-30-2010), Jeff Hardy (03-07-2010), Majestic (06-05-2008), Persian Boy (03-08-2010), sajjad30000 (03-08-2010), vastdl (03-07-2010)
چرا این استایل تعداد تشکرات رو نشون نمیده در حالیکه هکش نصبه
اگه دکمه تشکر رو نشون نمیده
باید توی پوشه دکمه در هاست دکمه تشکر رو آپلود کنید
یا اگه تعداد تشکر در هر پست رو نشون نمی ده
هک رو یه بار غیر فعال کنید و دوباره راهش بندازید........
Magnetic (03-07-2010)
شاید روی خود پوشه اصلا دکمه تشکر نیست...
اگر نیست این دکمه تشکر برا منه... که روی Smooth Red استفاده میکنم...
![]()
.::reza.com::. (03-07-2010), mr.yashar (03-07-2010)
نه دکمه هست و میزنی تشکر میکنه ولی نشون نمیده ریز مشخصات طرف چند تا تشکر داره
اگه هکو پاک کنم تشکرا از بین میره ؟
Magnetic (03-07-2010)
شما تنظیمات هک تشکر به درستی انجام ندادید . ورژن 3.7 امتحان کنید
ویرایش توسط Majid-Zamani : 03-07-2010 در ساعت 20:40
فروش ویژه *** [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] *** فــروش ویژه
کد تخفیف : VBSKIN
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کیفیت - سرعت . قدرت . امنیت را در پارس وی پی اس تجربه کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شرکت ایده گستران سبز سهامی خاص ( ثبت : 8449 )
.::reza.com::. (03-07-2010), Magnetic (03-07-2010)
یدونه هک آجاکسی ورژن 7 تو انجمن بود با نام post_thanks_7_7 اون روش نصبه
اگه مشکل داری مشخصات انجمن برام پ.خ کن برات درست کنم
فروش ویژه *** [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] *** فــروش ویژه
کد تخفیف : VBSKIN
کیفیت - سرعت . قدرت . امنیت را در پارس وی پی اس تجربه کنید
شرکت ایده گستران سبز سهامی خاص ( ثبت : 8449 )
آدرس انجمنم که تو این پست پرسیدن ازم گفتم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان اگه لطف کنید آدرس سایتتون توی امضا باشه خیلی خوب میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 102فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)