سلام ضمن عرض تبریک وخسته نباشید به بچه های وی بی اسکین من این ویوبلیتین را به بچه های گل ایران تقدیم میکنم کاستومر هم بگرین
Customer Number : J24404E5686E
Customer Number : J24404E5686E
سلام دوست عزیز !! یه سوال داشتم !! میخواستم بپرسم ایشون که این فایل را گذاشتن این وی بولتین را خریدن و الان کاستومرش را گذاشتن یا نه !
و بعد از نصب روی فرستادن پست ها کلیک که میکنم میگه که The requested URL /moderate.php was not found on this server.
آیا شما می دونید که مشکلش چی هست !!
سلام دوست عزیز !! یه سوال داشتم !! میخواستم بپرسم ایشون که این فایل را گذاشتن این وی بولتین را خریدن و الان کاستومرش را گذاشتن یا نه !
و بعد از نصب روی فرستادن پست ها کلیک که میکنم میگه که The requested URL /moderate.php was not found on this server.
آیا شما می دونید که مشکلش چی هست !!
مطمئن خرید کردن که کاستومر داره و گذاشتن
دلیل این کار رو هم وقتی پرسیدم گفت دلم می خواد بگذارم برای همه !!
مشکل این مورد هم نخوندن فایل هست حالا میتونه اجرا نشدن از طریق هک وی بی سیو باشه ، آپلود نشدن فایل ، نخوندن از سرور
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
برادر منظورم همون Customer Number هست، درباره اون داشتیم صحبت میکردیم دیگه
گفتم با هاست وارز مشکلی ممکنه پیش بیاد اگر این Customer Number اکسپایر یا مشکل دار شده باشه؟
هاست وارز یه هاست بدونه کپی رایت هست و هیچ کس نمی تونه بهش حرفی بزنه
اگر اجرا بکنه ، دیگه اجرا شده و از نظر کپی رایت و این چیزا هم اگر بخواد برای شخصی موردی پیش بیاد ، واسه همین شخصی که این رو معرفی کرده پیش میاد و من وقتی باهاشون صحبت کردم گفت با اگاهی کامل این کار رو انجام میدن
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
علاقه مندی ها (Bookmarks)