سلام
چند روزه در سایت من دو مهمان با ip های زیر پرسه می زنن و اغلب در بخش تقویم حضور دارن:
66.249.67.90
اون یکی هم چیزی شبیه به این بود.
من اجازه عضویت را به کسی ندام یعنی کسی نمی تونه در سایت عضو بشه و دیدن پستها و تاپیکها هم فقط برای اعضا سایت آزاده
ترس برم داشته نکنه می خوان سایت را هک کنن یا از این روباتها باشن و یه روز صبح ببینم واویلا سایت شده پر از عکس های ناجور
سلام
چند روزه در سایت من دو مهمان با ip های زیر پرسه می زنن و اغلب در بخش تقویم حضور دارن:
66.249.67.90
اون یکی هم چیزی شبیه به این بود.
من اجازه عضویت را به کسی ندام یعنی کسی نمی تونه در سایت عضو بشه و دیدن پستها و تاپیکها هم فقط برای اعضا سایت آزاده
ترس برم داشته نکنه می خوان سایت را هک کنن یا از این روباتها باشن و یه روز صبح ببینم واویلا سایت شده پر از عکس های ناجور
راهنمایی کنید
متشکر
سلام
دوست عزیز این مورد که شما میفرمایید چیز مهمی نبوده . معمولا چینیها از این کارا زیاد میکنن . اینها یک سری روبات هستند که یک سری دستورات خاص براشون تعریف شده . میان سایت رو بررسی میکنن ، عضو میشن و پستهای .... میدن . شما آی پیهاشون رو بن کنید مسئله حل میشه . البته یه مدت حمله ها ادامه داره . از دوستان کمک بگیرید در این مورد .
موفق باشید
سلام
دوست عزیز این مورد که شما میفرمایید چیز مهمی نبوده . معمولا چینیها از این کارا زیاد میکنن . اینها یک سری روبات هستند که یک سری دستورات خاص براشون تعریف شده . میان سایت رو بررسی میکنن ، عضو میشن و پستهای .... میدن . شما آی پیهاشون رو بن کنید مسئله حل میشه . البته یه مدت حمله ها ادامه داره . از دوستان کمک بگیرید در این مورد .
موفق باشید
متشکر
موردی که برای من جالب بود این بود که اگر شخصی به صورت مهمان وارد سایت میشد با پیغام خطا روبرو میشد و نمی تونست به کارش ادامه بده
اما من می دیدم این ip وارد سایت شده و مثلاً در تاپیک x هست اما بهش اخطار داده شده که فقط اعضا می تونن تاپیک را ببینند.من موندم چطور وارد تاپیکها میشد؟درسته که متن و محتوی را نمی دید و پیغام اخطار براش میومد اما چطور از صفحه اول گذر کرده بود؟
البته چیزی به ذهنم رسیده:
شاید میرفت و روی یک کاربر کلیک می کرد و می فهمید اون کاربر تو چه قسمتی هست و بعد لینک اون جایی که اون کاربر حضور داشت را بازدید می کرد که براش پیغام خطا میومد که شما عضو نیستید؟درسته؟
راستی اون IP را با هک IP ban manager بن کردم
موفق باشید
ببخشید توی انجمن من هم یک کاربر ناشناس با آیدی های مختلف و بصورت انبوه هر روز ثبت نام می کنه و مطالب لینک یک سایت رو در یک انجمن خاص ارسال می کنه تاحالا خیلی از ایدی هاشو بستم ولی هر با بایک آیدی جدید ثبت نام میکنه فکر اسپم باشه چطوری میشه از شرش خلاص شد ؟؟؟
ببخشید توی انجمن من هم یک کاربر ناشناس با آیدی های مختلف و بصورت انبوه هر روز ثبت نام می کنه و مطالب لینک یک سایت رو در یک انجمن خاص ارسال می کنه تاحالا خیلی از ایدی هاشو بستم ولی هر با بایک آیدی جدید ثبت نام میکنه فکر اسپم باشه چطوری میشه از شرش خلاص شد ؟؟؟
سلام
دوست عزیز شما باید آی پیشو بن کنید تا دیگخ نتونه بیاد . معمولا برای بعضی از فرومها این مشکل پیش میاد . یه مدت زمان خاص داره این کار . بعد از یک مدت دیگه نمیان به فروم شما به شرطی که بنشون کنید . برای بن کردنشون میتونید از IP ban manager استفاده کنید . موفق باشید .
میشه لطفا کدی که میزارن تو htaccess برای بن کردن بگید چیه در ضمن لطفا بگید مثلا د رنج 66.249.65.1 تا 66.249.65.255 باید چه جوری کد را قرار داد که در این رنج ای پی کلا مسدود شود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)