شما راست می گید.
اما چاره چیه؟
توی اینترنت هزاران سایت وجود داره که 99 درصدشون کپی برداری سایتهای دیگه هست. ( بقول گفتارهای تخصصی سایتهای آیینه ای هستند)
توی این سایت هم اگر اشتاه نکنم اتفاقا یکی از کاربران یک افزونه ای برای وردپرس قرار داده بود که اینکار را بصورت خودکار انجام می داد!!!
متاسفانه توی اینترنت با یک فوتوشاپ ساده و چند تا قالب آماده و یک هاست درپیت راحت می شه مردم رو گول زد!
بازدید کننده چطوری باید بفهمه چی به چیه؟
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
من یه پیشنهاد دارم. نمی دونم چقدر دوستان باهاش موافقت می کنند.
یه سایت بزنیم تمام سایتها , هاستها , ای دیهای یاهو و.... را که توی اینترنت به نوعی کلاهبرداری می کنند را به دیگران شناسایی بکنیم.
به هر حال به نظر من باید یه جایی اینکار تموم بشه!
حالا که ما توی ایران نه قانون کپی رایت درست حسابی داریم.
نه مرکز رسیدگی به اینکار و ....
می تونیم خودمون دست به کار بشیم و جلوی کار این افراد را بگیریم؟
نمی تونیم؟
بالاخره 4 نفر که اسم سایت را سرچ می کنند به این سایت بر می خورند و آگاه می شوند!!
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
من یه پیشنهاد دارم. نمی دونم چقدر دوستان باهاش موافقت می کنند.
یه سایت بزنیم تمام سایتها , هاستها , ای دیهای یاهو و.... را که توی اینترنت به نوعی کلاهبرداری می کنند را به دیگران شناسایی بکنیم.
به هر حال به نظر من باید یه جایی اینکار تموم بشه!
حالا که ما توی ایران نه قانون کپی رایت درست حسابی داریم.
نه مرکز رسیدگی به اینکار و ....
می تونیم خودمون دست به کار بشیم و جلوی کار این افراد را بگیریم؟
نمی تونیم؟
بالاخره 4 نفر که اسم سایت را سرچ می کنند به این سایت بر می خورند و آگاه می شوند!!
قبلا همچین کاری رو کرده بودم و یه سایت به نام webforumtalk.ir ساخته بودیم که الان واگذارش کردم به شخص دیگری
منتها درد سر زیاد داشت و من هم وقت نمی کردم بهش برسم
البته 4 تا 5 نفری هم معرفی کردیم که واسمون کافی بوده
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
قبلا همچین کاری رو کرده بودم و یه سایت به نام webforumtalk.ir ساخته بودیم که الان واگذارش کردم به شخص دیگری
منتها درد سر زیاد داشت و من هم وقت نمی کردم بهش برسم
البته 4 تا 5 نفری هم معرفی کردیم که واسمون کافی بوده
سلام به دوستان
آقا بهرام چرا توی همین سایت یک بخش برای این موضوع در نظر نمی گیرید؟
سلام خدمت همه دوستان عزیز!
با تشکر از همه دوستان و مدیران عزیز VBSkin!
من خودم چند تا انجمن دیگه در مورد vb دیده بودم. ولی خداییش هیچ جا مثل اینجا به آدم جواب نمیدن!
من حدود 2 ماه هست که vb نصب کردم و تمام مشکلاتمو از همینجا حل کردم.
منظورم فقط و فقط اینه که vbskin تو دنیا لنگه نداره!!!!!!!!!!!!!!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)