سلام
همینطور که میدونید این بخش تازه راه اندازی شده . به دلایل بسیاری این بخش رو راه اندازی کردیم تا به دوستان کمکی بشه .
متاسفانه در حال حاظر هک و هک بازی در مورد انجمنها بسیار گسترش یافته و بسیاری از دوستان اطلاعات کافی در این مورد ندارند و بسیاری از فروم ها هک شده . حتی فروم های بسیار معروف و البته بسیاری از فرومهای کاربران همین سایت که آخرین نفری که هک شده بود حدود 86 تا از تیبل های دیتا بیسش پاک شده بود .
در هر صورت دوستانی که متمایل هستند میتونن اطلاعات سایتشون رو برام پیغام خصوصی کنن تا از نظر امنیتی براشون چک کنم و در صورت وجود نقاط ضعف و امنیتی (که مصلما وجود داره) بهشون اطلاع بدم تا خودشون هم چک کنن و متوجه این نقاط بشن . عزیزانی که میخوان امنیت سایت و فرومشون تضمین بشه و از هک شدن خودشون جلوگیری کنن با من تماس بگیرند . خدماتی که من میتونم براشون انجام بدم شامل خدمات زیر است :
1-سرورهای وب Apache و IIS.
2-برنامه های کاربردی تحت وب.
3-پایگاه های داده SQL Server و MySQL
4-نفوذهایی که از طریق حملات URL انجام می شود .
5-رویه های کسب مجوز و حملات تزریق SQL.
6-مکانیزمهای احراز هویت .
7-حملات سرریزی پشته-بافر.
8-حملات برنامه ریزی شده به واسط مدیریت .
9-حملاتی که از طریق جعل آدرسهای وب و IP انجام میپذیرد.
10-حملاتی که از نوع DOS برنامه ریزی شده و برای اخلال در سرویس دهی سرور انجام میپذیرد.
تا جایی که بتونم سعی میکنم نکات رو براتون همینجا توضیح بدم تا خودتون چک کنید . ولی در کلپیکر بندی نا درست میتونه باعث بروز خطرات و خسارات جبران ناپذیری بشه .
علاقمندان با من در ارتباط باشند تا امنیت سایتهاشون تضمین بشه و در مقابل جدیدترین نقاط ضعف و باگها از سایتهاشون محافظت بشه . در نظر داشته باشید که سرور ضعیف بزرگترین خطر به حساب میاد !!!
شماره تماس من :09368277003 (محمد)
موفق باشید .

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندی ها (Bookmarks)