خوب دوستان
برای اینکه بتونید متوجه بشید که سیستم پستها و مطالب این بخش به چه صورت هست اینجا بهتون میگم .
اول اینکه بخشهای این قسمت از انجمن هر کدام مربوط به یک نوع آسیب پذیری است . یعنی اینکه مثلا بخش پروتکل 80 و http مربوط به ضعفهای این پروتکل و راهنمایی های انجام شده در مورد جلوگیری از نفوذ در این حفره ها می باشد .
دوستان قسمتهای مختلف رو خو و با دقت بخونن بعد از اون سعی کنن به عنوان یک نفوذگر به سایت خودشون نگاه کنن ، یعنی تمامی ضعفها و حفره های گفته شده رو در سایت خودشون بررسی کنن و در صورت مشاهده ضعف امنیتی ، بدونن که بقیه هم میتونن از طریق این حفره ها به سایتشون نفوذ ، و خرابکاری کنن . در مرحله بعدی سعی کنن این حفره ها رو برطرف کنن تا دچار مشکل نشن و به اصطلاح سایتشون هک نشه .
در صورت بروز مشکل و یا سوال در این خصوص در انجمن مربوط سوالشون رو مطرح کنن . ضمن اینکه اگه خواستید به صورت حرفه ای و تضمین شده سایتتون رو از لحاظ امنیتی ضمانت کنید و مشکلاتش رو برطرف کنید ، میتونید به من ایمیل بزنید یا اینکه پیام خصوصی بگزارید .
ضمن اینکه چون دوستان اینجا بیشتر از ویبولتین استفاده میکنن سعی میکنم که اطلاعاتی رو در زمینه باگها و نقاط آسیب پذیر ویبولتین اینجا قرار بدم ، اما توجه داشته باشید که تمامی مطالب گفته شده در این قسمت در همه وبسایتها یکسان است ، یعنی به این معنی نیست که شما چون از ویبولتین استفاده میکنید ، یا از هر برنامه دیگه پس فلان آسیب پذیری یا فلان روش نفوذ روی سایت شما امکان پذیر نیست !
انشا الله که موفق باشید و تونسته باشم کمکتون کنم .

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندی ها (Bookmarks)