با سلام خدمت تمامی سروران و متخصصین راهنما بخصوص بهرام عزیز.
میخواستم بدونم راهی هست که بشه وردپرس رو با ویبولتین هماهنگ کرد.مثل جومولا و نیوک و vbcms و VbAdvanced ....
وردپرس رو بخاطر محیط گرافیکی که داره و میشه قالب رو به صورت دلخواه طراحی کرد انتخاب کردم و اینکه پنل مدیریتی خوبی هم داره.
من وردپرسم رو تو root سایت یعنی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نصب کردم با 1 دیتابیس جدا و ویبولتینم رو بر روی 1 ساب دامین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نصب کردم با 1 دیتابیس جدا.حالا میخوام بین این دو هماهنگی ایجاد کنم که مثلا کاربرانی که در وردپرس ثبت نام میکنند یوزر و پسوردشونشون در انجمن ویبولتین هم تعریف شده باشه.
و در پایان هم میخواستم بدونم که حتی میشه من یک سایت رو با فلش طراحی کنم که کلا فلش لاشه و با ویبی هماهنگ کنم.
چون وبسایتی رو که دارم طراحی میکنم برای آموزش فوتوشاپ هستش و میخوام که در آدرس روت سایت فقط مثل 1 گالری عکس های آموزش به همراه توضیحاتش توش باشه که وقتی بر روی آن کلیک میکنند برای دانلود به انجمن منتقل بشن.تو مایه سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] .این محیط با ورد پرس طراحی شده.دوستان اگه میشه کمکم کنید.خیلی محتاجم به کمک شما عزیزان.
و البته امیدوارم که تونسته باشم خوب توضیح بدم که چی میخوام.
با تشکر :
بابک...![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندی ها (Bookmarks)