فکر کنم جوابتونو گرفتین..دیگه احتیاجی نیست که بنده جوابتونو بدم
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
حالا من یه سوال از شما میپرسم فرق بین فارسی ساز هسته ویبی که پرشین فروم منتشر کرده که بعد از اپگرید به ورژن 4 بدرستی کار میکنه با فارسی سازی که دوستان امدن و فقط کپی رایتشو عوض کردن تو چیه؟؟؟
من میگم تنها فرقش امدن setting رو کردن ویرایش .. و مسایل دیگه ....

والا من نمیدونم دیگه چی بگم....توضیح کاملترو داش بهرام گفته
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
ببین دوست من وقتی شما انجمنو ارتقا میدین با همون زبان پرشین فروم سایت و محتوا بدرستی ارتقا پیدا میکنه..ولی وقتی محتوای پستارو نگاه کنید میبینید که هر مرورگر محتوارو به یک شکل نشون میده یعنی خراب...و غیر استاندارد
حالا میایم روی فارسی سازی که(کپی کاری)بعضی از سایتا منتشر کردن...!!!!!!..الان شما به من بگین فرقش تو چیه؟؟؟؟؟ همون مشکلی که رو زبان قبلی داره اینجا هم میبینی....یعنی کسی که امده و فارسی سازه ویبی 4 رو خودش منتشر کرده متوجه اشکالاش نشده؟؟؟یا اینکه متوجه شده ولی یقینا بلد نبوده مشکلشو حل کنه....دوست عزیز دفاع از چیزی که اصلا مشروعیت نداره کار درستی نیست اینطوری فقط خودمونو گول میزنیم و به هیچ جایی هم نمیرسیم...
ترجمه کردن یعنی از انگلیسی به فارسی یا برعکس کاری نداره مهم اون نکات ریزی هست یه باعث میشه یه مجموعه دقیق و عالی کار کنه...این علم میخواد ولی معنی کردن لغات چیز خاصی نیست که بخاهیم روش مانور بدیم
من الان هر 3 فارسی سازیو که دوستان قرار دادنو تست کردم و دیدم این فارسی سازایی که دوستان گذاشتن با فارسی سازی که بعداز ارتقاع انجمن با همون فارسی ساز قبلی داده میشه هیچ فرقی نداره و حتی کوچکترین مشکلشم حل نشده..حالا هی بیاین دفاع کنید که فلانه و بهمانه...نه همه میدونن که اینا فارسی ساز 4 نیست فقط روشی هست برای بالا بردن بازدید سایت بعضیا
علاقه مندی ها (Bookmarks)