صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: برای تمام سایتایی که امدن و فارسی ساز 4 را منتشیر کردن متاسفم

آخرین بازدید
    05-11-2012 [ 01:12]
    سپاس ها
    112
    سپاس شده 20 در 11 پست

پیش فرض برای تمام سایتایی که امدن و فارسی ساز 4 را منتشیر کردن متاسفم

برای تمام سایتایی که امدن و فارسی ساز 4 را منتشیر کردن متاسفم...
    کدوم فارسی ساز 4
    وقتی شما انجمنو به 4 ارتقا میدین خود بخود فایل زبان شما که ترجمه:persianforum است به 4 ارتقاع داده میشه
    و هیچ مشکلی نداره...بجز چندتا کلمه که فارسی شده...

این اقایونی که امدن فارسی سازی انجام دادن بخدا اگه یه مشکل تو فارسی ساز باشه محاله بتونن متوجه بشن مشکل از کجاست چون کار خودشون نیست
    منم میتونم فارسی ساز پرشین فرومو وردارم 4 تا کلمه اضافه کنم بعد زیرش بندازم vbskin یا انجمن مهندسین
    بخدا این کارا شرم اوره....الان این فارس سازایی که این اقایون منتشر کردن 100 تا مشکل داره این اشخاص میتونن مشکلشو حل کنن اصلا متوجه مشکل شدن ....

کسایی که نمیتونن یه قالب ویبی ترجمه کنن چطور میتونن بیان فارسی ساز انجمن ویبیو منتشر کنن

2. 6 کاربر از پست مفید iusce سپاس کرده اند .

Majid-Zamani (01-07-2010), Maz!ar (01-07-2010), mehran20 (01-24-2010), mr.bahram (01-07-2010), Mr.Mohammad (01-07-2010), mr.yashar (01-31-2010)

آخرین بازدید
    امروز [ 13:58]
    سپاس ها
    2,844
    سپاس شده 19,239 در 7,615 پست

پیش فرض پاسخ : برای تمام سایتایی که امدن و فارسی ساز 4 را منتشیر کردن متاسفم

ما که فارسی ساز برای این نسخه ندادیم بیرون !!!
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید

در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com

4. 3 کاربر از پست مفید mr.bahram سپاس کرده اند .

iusce (01-07-2010), Mr.Mohammad (01-07-2010), princo (01-03-2011)

آخرین بازدید
    سپاس ها
    112
    سپاس شده 20 در 11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr.bahram نمایش پست ها
    ما که فارسی ساز برای این نسخه ندادیم بیرون !!!

نه بهرام جون منظورم اینه که شما هم میتونستین این کارو انجام بدین ولی این کار خجالت اورو انجام ندادین ..منظور من این بود

6. 3 کاربر از پست مفید iusce سپاس کرده اند .

Majid-Zamani (01-07-2010), mr.bahram (01-07-2010), Mr.Mohammad (01-07-2010)

آخرین بازدید
    03-14-2012 [ 04:33]
    سپاس ها
    90
    سپاس شده 376 در 77 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iusce نمایش پست ها
    برای تمام سایتایی که امدن و فارسی ساز 4 را منتشیر کردن متاسفم...
    کدوم فارسی ساز 4
    وقتی شما انجمنو به 4 ارتقا میدین خود بخود فایل زبان شما که ترجمه:persianforum است به 4 ارتقاع داده میشه
    و هیچ مشکلی نداره...بجز چندتا کلمه که فارسی شده...

این اقایونی که امدن فارسی سازی انجام دادن بخدا اگه یه مشکل تو فارسی ساز باشه محاله بتونن متوجه بشن مشکل از کجاست چون کار خودشون نیست
    منم میتونم فارسی ساز پرشین فرومو وردارم 4 تا کلمه اضافه کنم بعد زیرش بندازم vbskin یا انجمن مهندسین
    بخدا این کارا شرم اوره....الان این فارس سازایی که این اقایون منتشر کردن 100 تا مشکل داره این اشخاص میتونن مشکلشو حل کنن اصلا متوجه مشکل شدن ....

کسایی که نمیتونن یه قالب ویبی ترجمه کنن چطور میتونن بیان فارسی ساز انجمن ویبیو منتشر کنن
    دوست عزیز من از شما چند تا سوال دارم

1- آیا دانش XML در اختیاره کسی هست؟
    2.حالا قبول که پرشین فروم اولین گروه فارسی سازی بودن، حالا اگه کسی بخواد خودش فارسی کنه که نمیتونه از زبون مریخی استفاده کنه به جای فارسی تا شما نگید از پرشین فروم گرفته میتونه زبان زبان فارسیه نمیشه که مثلا به جای آخرین ارسال ها بگیم آخرین مرجوعات( المرجوعات) میشه نه خدایش میشه ؟؟

3. یک سوال مهمه مهم مهم

طبق لینک زیر
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

هنوز پرشین فروم نسخه 4 رو فارسی نکرده ok

خوب شاید بگید این همون ورژن 3.8 هست که بقیه گذاشتن

اینجا من از شما میپرسم ایا ما توی ورژن 3.8 بسته وبلاگ و CMS داریم؟؟؟

این در حالی هست که خیلی از سایت ها بسته های این دو(وبلاگ و CMS) رو هم دادن اما با مراجعه به لینک بالا میبینید که هنوز پرشین فروم اینکا رو نکرده
    اگه این دوتا بسته رو خواستید بگید تا بگذارم براتون که خبالتون راحت بشه

اگر راضی نشدید بگید تا بیشتر دلیل بیارم

من یه چیزی بهتون میگم به حرفای که پرشین فروم میزنه زیاد اعتماد نکنید
    من اکثر مسئول هاشو میشناسم (میخواستم یه چیزایه دیگه بگم ولی بهتره نگم)

8. کاربر روبرو از پست مفید Mohammad amin سپاس کرده است .

Mr.Mohammad (01-07-2010)

آخرین بازدید
    سپاس ها
    2,844

در خصوص پرشین فروم من یک توضیح بدم
    اول از همه پرشین فروم اولین سایتی که فارسی ساز داد بیرون نبود و میشه گفت 8 ماه قبل از ما فارسی ساز رو بیرون دادن
    قبل از این که این سایت رو راه اندازی بکنم توی اون سایت و سایت ارمیا من مدیر بخش ویبولتین بودم
    باید بگم هیچ چیزی جز منافع خودشون براشون مهم نیست و زمانی که من این سایت رو راه اندازی کردم هزارو یک مورد رو بهم چسبوندن و انداختنم بیرون
    در خصوص مطالبی هم که گذاشته بودم و هست خیلی راحت دیگر افراد امدن و گذاشتن و اسم خودشون رو چسبوندن بهش

تنها تفاوتی که بین اون سایت و دیگر سایت ها هست اینه ، نادر زبان انگلیسی قوی داره و موارد رو در خود سایت وی بی جستجو می کنه و پاسخ میده و تا اون زمان از تجربه و علم وی بی هیچ اطلاعاتی نداشته
    در خصوص فارسی ساز ها هم یک نکته ای رو باید اشاره بکنم
    در اینجا توضیح دادم بهتره یه نگاه بهش بندازید
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

-------------------

فارسی ساز ها نمی تون بزبان دیگری باشه درست ولی حداقل ادم وقتی می خواد از یه چیزی استفاده بکنه همیشه بهتره مرجعش باشه تا چیز دیگش
    سی ام اس و بلاگ دهی هسته اولیه وی بی نستند بلکه مکمل هستند که باید روش نصب بشه
    دوستان و همکاران عزیز

در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com

10. 5 کاربر از پست مفید mr.bahram سپاس کرده اند .

iusce (01-07-2010), Majid-Zamani (01-07-2010), Mohammad amin (01-07-2010), Mr.Mohammad (01-07-2010), princo (01-03-2011)

آخرین بازدید
    سپاس ها
    112
    سپاس شده 20 در 11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m.amin نمایش پست ها

1- آیا دانش xml در اختیاره کسی هست؟
    2.حالا قبول که پرشین فروم اولین گروه فارسی سازی بودن، حالا اگه کسی بخواد خودش فارسی کنه که نمیتونه از زبون مریخی استفاده کنه به جای فارسی تا شما نگید از پرشین فروم گرفته میتونه زبان زبان فارسیه نمیشه که مثلا به جای آخرین ارسال ها بگیم آخرین مرجوعات( المرجوعات) میشه نه خدایش میشه ؟؟

3. یک سوال مهمه مهم مهم

طبق لینک زیر

اینجا من از شما میپرسم ایا ما توی ورژن 3.8 بسته وبلاگ و cms داریم؟؟؟

این در حالی هست که خیلی از سایت ها بسته های این دو(وبلاگ و cms) رو هم دادن اما با مراجعه به لینک بالا میبینید که هنوز پرشین فروم اینکا رو نکرده

فکر کنم جوابتونو گرفتین..دیگه احتیاجی نیست که بنده جوابتونو بدم

---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط M.amin نمایش پست ها

1- آیا دانش XML در اختیاره کسی هست؟

3. یک سوال مهمه مهم مهم

طبق لینک زیر

اینجا من از شما میپرسم ایا ما توی ورژن 3.8 بسته وبلاگ و CMS داریم؟؟؟

این در حالی هست که خیلی از سایت ها بسته های این دو(وبلاگ و CMS) رو هم دادن اما با مراجعه به لینک بالا میبینید که هنوز پرشین فروم اینکا رو نکرده

حالا من یه سوال از شما میپرسم فرق بین فارسی ساز هسته ویبی که پرشین فروم منتشر کرده که بعد از اپگرید به ورژن 4 بدرستی کار میکنه با فارسی سازی که دوستان امدن و فقط کپی رایتشو عوض کردن تو چیه؟؟؟
    من میگم تنها فرقش امدن setting رو کردن ویرایش .. و مسایل دیگه ....
    والا من نمیدونم دیگه چی بگم....توضیح کاملترو داش بهرام گفته

---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------

ببین دوست من وقتی شما انجمنو ارتقا میدین با همون زبان پرشین فروم سایت و محتوا بدرستی ارتقا پیدا میکنه..ولی وقتی محتوای پستارو نگاه کنید میبینید که هر مرورگر محتوارو به یک شکل نشون میده یعنی خراب...و غیر استاندارد
    حالا میایم روی فارسی سازی که(کپی کاری)بعضی از سایتا منتشر کردن...!!!!!!..الان شما به من بگین فرقش تو چیه؟؟؟؟؟ همون مشکلی که رو زبان قبلی داره اینجا هم میبینی....یعنی کسی که امده و فارسی سازه ویبی 4 رو خودش منتشر کرده متوجه اشکالاش نشده؟؟؟یا اینکه متوجه شده ولی یقینا بلد نبوده مشکلشو حل کنه....دوست عزیز دفاع از چیزی که اصلا مشروعیت نداره کار درستی نیست اینطوری فقط خودمونو گول میزنیم و به هیچ جایی هم نمیرسیم...
    ترجمه کردن یعنی از انگلیسی به فارسی یا برعکس کاری نداره مهم اون نکات ریزی هست یه باعث میشه یه مجموعه دقیق و عالی کار کنه...این علم میخواد ولی معنی کردن لغات چیز خاصی نیست که بخاهیم روش مانور بدیم
    من الان هر 3 فارسی سازیو که دوستان قرار دادنو تست کردم و دیدم این فارسی سازایی که دوستان گذاشتن با فارسی سازی که بعداز ارتقاع انجمن با همون فارسی ساز قبلی داده میشه هیچ فرقی نداره و حتی کوچکترین مشکلشم حل نشده..حالا هی بیاین دفاع کنید که فلانه و بهمانه...نه همه میدونن که اینا فارسی ساز 4 نیست فقط روشی هست برای بالا بردن بازدید سایت بعضیا
    ویرایش توسط iusce : 01-07-2010 در ساعت 17:57

12. 3 کاربر از پست مفید iusce سپاس کرده اند .

Majid-Zamani (01-07-2010), mr.bahram (01-07-2010), Mr.Mohammad (01-07-2010)

آخرین بازدید
    05-21-2012 [ 20:27]
    سپاس ها
    184
    سپاس شده 464 در 199 پست

به به چه خبره امروز اینجاااااااااااااا

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] عزیز من تو رو خوب میشناسم شاید تو منو نشناسی اما میگم که من خوب میشناسمت اگر یادت باشه 1 زمانی توی انجمن Mybb من و تو و amin... غوغا میکردیم

من موندم چرا 1 دفعه قاطی کردی اینطوری حرف زدی اما جون من راستشو بگو چند گرفتی از پرشین فرم ؟

بعدشم فارسی سازی که دیگه کاری نداره ( جسارت نباشه اساتید فرق میکنن ) ---- ( فقط جون من نگی اگر کاری نداره 1 چیزیو فارسی کن ببینیم بلدی چون اصلا وقت این کارای کوچیکو ندارم )

اما من مطمئنم این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ما دلش از 1 جایی پره چون تا جایی که یادم میاد اصلا آدم تندی نبود .

اگر خواستی دنیا تغیییر کنه اول نگاهتو تغییر بده

14. کاربر روبرو از پست مفید Mr.Mohammad سپاس کرده است .

Mohammad amin (01-07-2010)

آخرین بازدید
    03-14-2012 [ 04:33]
    سپاس ها
    90
    سپاس شده 376 در 77 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr.bahram نمایش پست ها
    در خصوص پرشین فروم من یک توضیح بدم
    اول از همه پرشین فروم اولین سایتی که فارسی ساز داد بیرون نبود و میشه گفت 8 ماه قبل از ما فارسی ساز رو بیرون دادن
    قبل از این که این سایت رو راه اندازی بکنم توی اون سایت و سایت ارمیا من مدیر بخش ویبولتین بودم
    باید بگم هیچ چیزی جز منافع خودشون براشون مهم نیست و زمانی که من این سایت رو راه اندازی کردم هزارو یک مورد رو بهم چسبوندن و انداختنم بیرون
    در خصوص مطالبی هم که گذاشته بودم و هست خیلی راحت دیگر افراد امدن و گذاشتن و اسم خودشون رو چسبوندن بهش

تنها تفاوتی که بین اون سایت و دیگر سایت ها هست اینه ، نادر زبان انگلیسی قوی داره و موارد رو در خود سایت وی بی جستجو می کنه و پاسخ میده و تا اون زمان از تجربه و علم وی بی هیچ اطلاعاتی نداشته
    در خصوص فارسی ساز ها هم یک نکته ای رو باید اشاره بکنم
    در اینجا توضیح دادم بهتره یه نگاه بهش بندازید

-------------------

فارسی ساز ها نمی تون بزبان دیگری باشه درست ولی حداقل ادم وقتی می خواد از یه چیزی استفاده بکنه همیشه بهتره مرجعش باشه تا چیز دیگش
    سی ام اس و بلاگ دهی هسته اولیه وی بی نستند بلکه مکمل هستند که باید روش نصب بشه

آقا بهرام من که نگفتم که پرشین فروم اولین سایت بود گفتم حالا ما فرض میگیریم اولین بود

من که نمیگم سایت های دیگه ادعای فارسی سازی میکنن

من میگم پرسین فروم میگه ما بودیم ما فقط فارسی کریم

بعد هم منظور من اینکه که حالا کسی که اولین پست رو داده میگه

من بهش میگم تو درست میگی ولی چرا حالا پرشین فروم نسخه جدید رو منتشر نکرده

ایشون فکر میکنه فقط گروه پرشین فروم مترجم و فارسی ساز بوده و هستند و خواهد بود

آقا بهرام من اصلا از گروهی طرفداری نکردم
    من میگم هر کسی میتونه فارسی سازی رو انجام بده نباید که هی گفت از پرشین فروم دزدیده

---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط iusce نمایش پست ها
    فکر کنم جوابتونو گرفتین..دیگه احتیاجی نیست که بنده جوابتونو بدم

---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

حالا من یه سوال از شما میپرسم فرق بین فارسی ساز هسته ویبی که پرشین فروم منتشر کرده که بعد از اپگرید به ورژن 4 بدرستی کار میکنه با فارسی سازی که دوستان امدن و فقط کپی رایتشو عوض کردن تو چیه؟؟؟
    من میگم تنها فرقش امدن setting رو کردن ویرایش .. و مسایل دیگه ....
    والا من نمیدونم دیگه چی بگم....توضیح کاملترو داش بهرام گفته

---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------

ببین دوست من وقتی شما انجمنو ارتقا میدین با همون زبان پرشین فروم سایت و محتوا بدرستی ارتقا پیدا میکنه..ولی وقتی محتوای پستارو نگاه کنید میبینید که هر مرورگر محتوارو به یک شکل نشون میده یعنی خراب...و غیر استاندارد
    حالا میایم روی فارسی سازی که(کپی کاری)بعضی از سایتا منتشر کردن...!!!!!!..الان شما به من بگین فرقش تو چیه؟؟؟؟؟ همون مشکلی که رو زبان قبلی داره اینجا هم میبینی....یعنی کسی که امده و فارسی سازه ویبی 4 رو خودش منتشر کرده متوجه اشکالاش نشده؟؟؟یا اینکه متوجه شده ولی یقینا بلد نبوده مشکلشو حل کنه....دوست عزیز دفاع از چیزی که اصلا مشروعیت نداره کار درستی نیست اینطوری فقط خودمونو گول میزنیم و به هیچ جایی هم نمیرسیم...
    ترجمه کردن یعنی از انگلیسی به فارسی یا برعکس کاری نداره مهم اون نکات ریزی هست یه باعث میشه یه مجموعه دقیق و عالی کار کنه...این علم میخواد ولی معنی کردن لغات چیز خاصی نیست که بخاهیم روش مانور بدیم
    من الان هر 3 فارسی سازیو که دوستان قرار دادنو تست کردم و دیدم این فارسی سازایی که دوستان گذاشتن با فارسی سازی که بعداز ارتقاع انجمن با همون فارسی ساز قبلی داده میشه هیچ فرقی نداره و حتی کوچکترین مشکلشم حل نشده..حالا هی بیاین دفاع کنید که فلانه و بهمانه...نه همه میدونن که اینا فارسی ساز 4 نیست فقط روشی هست برای بالا بردن بازدید سایت بعضیا

من نمی خواستم ادامه بدم چون این بحث ها ادامه دادنش بیخوده ولی ادامه میدم

چون شما به هیچ وجه قبول نمیکنید

شما فارسی سازی بلدید

میدونید فایل های xm چیه ؟؟؟/ شما هنوز نمیدنید xml چیه بعد میآید اینجا ادعا میکنید

گفته شما

دوست عزیز اگه جای شما بودم میرفتم اول در مورد xml مسخودنم یا حد اقل یکبار با برنامه ای مثلا Dreamweaver اونو باز میکردم ببینم چیه چطور کار میکنه بعد میومدم اینجا پست میدادم

چون اگه xml رو بلد بودید میفمیدین که وقتی کسی میخواد یه دزدی رو انجام بده میره تگ copywrite رو عوض میکنه و به بقیه جاهای دیگه کاری نداره

دیگه هسته xml رو هم بهم نمیزنه

حالا مگه نمیگید که مشکل داره
    یه فارسی ساز به من بدید تا براتون کلشو عوض کنید کلی قابلیت دیگه بهش بدم و همچنین همون طور که گفتین با آپگرید انجمن اون هم آپگرید بشه خوبه اگه این کا رو کردم راضی میشید قبول میکنید فارسی سازی فقط کار پرشین فروم نیست
    من شک دارم باز هم قبول کنید

قبل شما تو بزرگترین سایت ها عضو بودم و کار میکردم farsivb که همون( آقای قنبری ) هم منو میشناسه
    تو پرشین فروم هم بودم میدونم چیکار میکنن توی پرشین تولز هم بودم کل گروه اونا رو هم میشناسم
    انا رو نمیگم که از خودم تعریف کنم اینا رو میگم که فکر نکنید چون اینجا جدیدم تازه کازم و هیچی نمیدنم

من میتونم فارسی سازی ارائه بدم که پرشین فروم تو خواب هم نمیبینه چه برسه که بخوا بگه ماله ما بوده
    اگه خواستین این رو هم ثابت میکنم

دیگه حرفی ندارم اولش هم گفتم این بحثا ادامه دادنش بیخوده چون 100 بار از این بحث ها تو خوده پرشین فروم بود بعد مدیر بخش vbulletn سریع بحث رو میبستن
    ویرایش توسط Mohammad amin : 01-08-2010 در ساعت 01:16

آخرین بازدید
    سپاس ها
    2,844

من تمام مطلب های شما رو خوندم
    همه شما دارید درست میگید و حرفتون یکی هست ، منتها نوع توضیح شما فرق می کنه
    دارید می گید همه فارسی ساز ها شبیه هم هستند و هیچ فرقی ندارند ( منم این رو قبول دارم و رد خور نداره و تنها فارسی سازی که ما اراعه دادیم می تونید تفاوت ها رو نگاه بکنید و ببینید که چقدر نوع ترجمعه فرق می کنه ، دوستانی که کار کردن می تونن نظر بدن )
    پرشین فرم هم چیز شاخی نیست و کار شاخی انجام نداده ، خود پرشین فروم هم از اول نشسته فارسی ساز ترجمه بکنه ، خاطرم هست وقتی داشت این کار رو می کرد نادر چند باری بهم اشاره کرده بود که کدام فارسی ساز ها بهتره
    در اصل همه امدن تکمیل کردن این فارسی ساز
    حالا مشکل کجا هست
    مشکل نه از سایت های فارسی ساز کننده هستند و نه استفاده کننده مورد اون شخصی هست که می خواد یک کاری رو انجام بده نمیاد از اول برگرده بگه من این فارسی ساز رو بهینه و تکمیل کردم از فلان فارسی ساز
    بازم خاطرم هم وب آلفا و پرشین فروم سر این داستان که ازشون کپی برداری شده بود با هم جنگ و دعوا داشتن و در انتها امدن و گفتن این فارسی ساز ما بر گرفته شده از پرشین فروم هست !!!!
    توی این فارسی ساز هایی که دوستان در اینجا معرفی کردن من سعی بر این شدم تا بیان و بگن از کدام نسخه اصلی استفاده کردن ولی هیچ کدوم اول کاری نیامدن و نگفتن !!!
    من خودم و مثال میزنم
    استایل فارسی می کردم و در سایت قرار میدادم
    طرف می امد و می گفت خود وی بی استایل رو فارسی می کنه !!
    ایکون ها رو تغییر میداد و بعد کپی رایت رو تغییر میداد
    توی چند جا امدم و استایل معرفی کردم برای فارسی کردن و css نویسی نیومدن و جواب بدن
    واسه پرشین فروم هم نمیدونم چه فکری داره توی ذهنش ولی شاید انها هم دیدن وقتی میان یک کاری رو انجام میدن و در نهایت یکی با پرویی اسمش رو تغییر میده ، انگیزه رو از دست دادن
    دوستان و همکاران عزیز

09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com

17. 3 کاربر از پست مفید mr.bahram سپاس کرده اند .

iusce (01-08-2010), princo (01-03-2011), VBSEO (01-07-2010)

آخرین بازدید
    01-30-2012 [ 21:16]
    سپاس ها
    113
    سپاس شده 420 در 97 پست

اصولا علاقه ای به شرکت در این مباحث ندارم.فقط برای من جالبه که در مورد یک فارسی ساز مجانی دارید بحث میکنید.
    دند.ن اسب پیش کشی رو کسی نمیشمره

19. 2 کاربر از پست مفید VBSEO سپاس کرده اند .

mr.bahram (01-07-2010), princo (01-03-2011)

صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)