من دوتا انجمن دارم یکی قدیمی تر و با لایسنس دائمی که تازگی از یکی از بچه ها خریدم و دیگری جدید تر و با لایسنس یکساله که چند ماهی میشه گرفتم هر دو انجمن در سرور های جداگانه نصب شده حلا می خوام با توجه به این شرایط منو راهنمایی کنین که :
1-اولین کار اینه که چطوری می تونم ایمیل وب مستر قبلی رو به ایمیل خودم در سایت وی بی تغییر بدم که اطلاعیه ها رو برای من بفرسته. 2-من می خوام انجمن اول رو ببرم روی سرور دومی و نام دومین رو هم تغییر بدم آیا این امکانش هست ؟ 3-آیا ادغام دوتا انجمن انجام میشه یعنی میشه همه پست ها و اطلاعات کاربری انجمن جدید رو بیاریم روی انجمن قدیمی ولی با نام و سرور انجمن جدید, چون انجمن قدیمی لایسنسش دائمیه می خوام وی بی اون باقی باشه اما روی سرور دوم و با دومین دومی این امکانش هست؟
1 : برای این کار باید به شخصی که ازش خرید کردید و لایس به نام ان هست بگید با ایمیل اصلی به پشتیبان وی بی تیکیت بزنه و بگه ایمیل رو تغییر بدن
2 : شما سایتت رو دستی انتقال میدی ، کار ساده ای هست اگر خواستید می تونیم واستون انجام بدیم
3 : شدن میشه ولی نیاز به یه اسکریپت داره که در یک پست دیگر توضیح دادم و من اون رو ندارم ، از بد شانسی اسمش رو هم فراموش کردم
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
علاقه مندی ها (Bookmarks)