[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ا
این سایت از چه سیستمی استفاده میکنه میشه بهم بگین؟
و اینکه میشه لینک دانلودش هم بذارین واسم؟![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ا
این سایت از چه سیستمی استفاده میکنه میشه بهم بگین؟
و اینکه میشه لینک دانلودش هم بذارین واسم؟![]()
amir460 (01-26-2010)
vbplaza
در سایت هست جسنجو کنید
شمــاره تمــاس : 09198389479
لطفــا" از ارســال مــوضوع جــدید بــرای ســوالات خــودداری کــنید.
از طــرح ســوال در پیغــام خــصوصی خــودداری کــنید.
ممنون میگم این هک همونیه که با هرپست یا تاپیک یا تشکر یه امتیازی بهش اضافه میشه دیگه درسته؟
amir460 (01-26-2010)
بله
بهروز جان من اینو نصب کردم ولی اصلا شبیه به اون سایتی که دادم نیست که این یه سری چیزای دیکه داره
amir460 (01-26-2010)
منظور من اون مربع های سبز که تو پست بیت زیر تشکر های کاربر ها اومده هست ها نوشته امتیاز
vbexperience هست
منم خیلی دنبال این هک بودم. ولی این هک نیست. این همون سیستم امتیاز دهی وی بولتینه. الان منم تو سایتم از همین سیستم استفاده میکنم.
سیستم امتیاز دهی وی بی دو قسمته یکیش قدرت امتیازه یکی سطح امتیاز.
قدرت امتیاز که به صورت پیشفرض تو پست بیت نشون میده بر اساس تعداد پست ها و تاپیک ها چیزایی هست که تعریف میکنی. و کاربردش اینه که مثلاً اگه یکی قدرت امتیازش 100 باشه اگه بخواد به یکی امتیاز بده 100 امتیاز بهش میده.
اما اون چیزی که امتیاز اصلی هست و این 100 امتیاز در اصل به اون اضافه میشه و شما هم دنبالشی سطح امتیازه.
تو سطح امتیاز تعیین میکنی که هر تشکر چند امتیاز داره. امتیازاتی هم که به کاربر داده میشه مثل همون 100 امتیازی که مثال زدم در اصل به سطح امتیاز اضافه میشه.
با ویرایش پست بیت میتونی این سطح امتیاز رو اضافه کنی. من الان تو انجمنم که لینکش تو امضامه هست. کدی که تو پست بیت گذاشتم رو نگاه میکنم بهتون میگم.
تو postbit_legacy کد زیر رو پیدا کنید:
بعدش کد زیر رو قرار بدید:کد:$template_hook[postbit_userinfo_right_after_posts] <if condition="$show['infraction']"><div>$vbphrase[infractions]: $post[warnings]/$post[infractions] ($post[ipoints])</div></if>
تو قسمت تنظیمات وی بولتین، تنظیمات نمایش یک موضوع: تیک نمایش قدرت امتیاز رو بردارین.کد:<if condition="$show['reputation']">$vbphrase[reputation]:$post[reputation]<div><span id="repdisplay_$post[postid]_$post[userid]">$post[reputationdisplay]</span></div></if>
تو تنظیمات هک تشکر هم مقدار شهرت رو 1 قرار بدید. اینطوری به ازای هر تشکر 1 امتیاز هم داده میشه.
نمیدونم تو پیشفرض ترجمه $vbphrase[reputation] چیه ولی اگه ترجمه اشتباه داشت خودتون ویرایش کنید و به جاش بنویسید امتیاز
امیدوارم توضیحات رو کامل داده بشم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 46فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)