در مورد خرید لایسنس ویبولتین اطلاعاتی رو ذکر می کنم
بازدید کنندگان و مشتری های گرامی که قصد خرید و آبدیت لایسنس خود را دارند به موارد زیر توجه کنند :
خرید لایسنس نسخه 4 به دو دسته خرید جدید ( کسانی که به تازگی قصد خرید لایسنس دارند ) و مشتری های قدیم ( کسانی که قبلآ لایسنس نسخه های ما قبل داشته اند ) تقسیم می شود که در زیر توضیحات مربوط به انرا ارائه می کنم:
1 - خرید جدید :
قیمت خرید لایسنس حرفه ای ( Suite ) جدید 285$ است:برای خرید تماس حاصل کنید.
قیمت خرید لایسنس معمولی جدید 195$ است:برای خرید تماس حاصل کنید.
2 - مشتری های قدیمی :
این دسته از اشخاص مجاز به آبدیت لایسنس نسخه 4 معمولی و حرفه ای هستند. که خود این گروه به دو دسته لایسنس های فعال و غیر فعال تبدیل می شوند.
2.1- لایسنس های فعال :
برای تبدیل به لایسنس 4 معمولی باید 175$ بپردازند ( پیش فروش مدت محدود ) : برای خرید تماس حاصل کنید.
برای تبدیل به لایسنس 4 حرفه ای باید 160$ بپردازند.( پیش فروش مدت محدود ) : برای خرید تماس حاصل کنید.
2.2- لایسنس های غیر فعال :
دسته اول : لایسنس های غیر فعال در 12 ماه گذشته : که تخفیف 45 دلاری شامل انها میشه و گویا 50 دلار هم اعتبار ذخیره برای انها در نظر گرفته شده در نهایت نسخه 4 Suite برای انها به جای قیمت قبل 250 دلاری 190 دلار تمام خواهد شد و سقف اعتبار ذخیره انها هم تا 90 دلار خواهد بود.
دسته دوم : لایسنس های غیر فعال بیش از 12 ماه قبل : که تخفیف 25 دلاری برای انها در نظر گرفته شده و 50 دلار هم اعتبار ذخیره خواهند داشت در نهایت نسخه 4 Suite برای انها به جای 250 دلار 210 دلار تمام خواهد شد و سقف اعتبار انها هم 75 دلار خواهد بود.
کلیه لایسنس ها باید به یک محل اقامت و یا شرکت در خارج ایران ثبت شود چرا که به دلیل تحریم های ایران قادر به ثبت ان در ایران نیستیم.خرید با اسم و ایمیل ادرسی که شما معرفی می کنید در هنگام خرید ثبت خواهد شد
از ایمیل برای دریافت خدمات و اطلاعات لایسنس استفاده میشه یوزر و پسورد لایسنس و دیگر موارد را شرکت فقط میل می کند به ادرس ایمیلی که در هنگام خرید معرفی می کنید که ما ادرس شما را می دهیم.
کلیه لایسنس های نسخه 4 به گفته شرکت دائمی و فاقد تاریخ انقضاء می باشد.
___________________________________ مهم : برای ابدیت لایسنس های دسته 2.1 و 2.2 حتمآ بایستی از مسیر زیر به سایت ویبولتین مراجعه و برای اطمینان از مبلغ نهائی خرید خود مطلع شوند. پس از ان می توانید از من مبلغ پرداختی واحد پول ایران را از طریق پیغام خصوصی سوال کرده و سپس مراحل زیر را دنبال کنید.
1 - به ادرس [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مراجعه کنید.
2 - از قسمت بالا سمت راست گزینه Customre Login را انتخاب کنید.
3 - پس از وارد کردن نام کاربری لایسنس و پسور ان وارد شوید.
4 - از منوی بالا گزینه PURCHASE را انتخاب کنید.
5 - از پائین صفحه مبلغ پرداختی شما برای ابدیت هر دو نوع معمولی و حرفه ای مشخص شده. ( آن مبلغ را به من پیغام کنید )
2- نام و نام خانوادگی لاتین خود
3- ایمیل آدرس از وب سایت های معتبر یاهو یا جی میل
برای ثبت در پنل لایسنس به ما از طریق ایمیل farsivbco@gmail.com ارسال کنید.
خرید شما ظرف چند ساعت انجام خواهد شد.
در صورت عدم ارسال این موارد در اسرع وقت قطعآ خرید شما با تآخیر انجام خواهد شد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)