اطلاعات تکمیلی در مورد لایسنس 4 Suite ( حرفه ای ) و تحریم ایران
در مورد اخبار تحریم لایسنس ویبولتین طی مباحثه ها و مطالعه اخبار و اطلاعیه ها از شرکت ویبولتین موارد رو توضیح می دهم که سوء تفاهمی پیش نیاید.
نکته دیگر اینکه برای اشخاصی که لایسنس فعال دارند تا پیایان مدت قانونی لایسنس خود می توانند از نسخه 4 معمولی استفاده کنند بدیهی است پس از پایان مهلت لایسنس قدیمی شما بایستی برای دسترسی به ورژن های بعدی ویبی لایسنس را ابدیت کنید. دو راه برای شما وجود دارد یا به همان 4 معمولی ابدیت کنید یا به 4 حرفه ای که در تاپیک فروش توضیحات لازم را ارائه کرده ام.
پس در کل این گونه است :
1 - خرید جدید :
مجاز به خرید نسخه معمولی و حرفه ای هستند. 2 - مشتری های قدیمی :
این دسته از اشخاص مجاز به آبدیت لایسنس نسخه 4 معمولی و حرفه ای هستند. که خود این گروه به دو دسته لایسنس های فعال و غیر فعال تبدیل می شوند.
پاسخ : اطلاعات تکمیلی در مورد لایسنس 4 Suite ( حرفه ای ) و تحریم ایران
الووووووووووووووووو
اینجا کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی جواب ما رو نمیده؟
در مورد خرید لایسنس اگه آدرس اقوام خود را در خارج از ایران بدیم میشه لایسنس اصلی رو بدون مشکل خرید؟
لایسنس اصلی و حرفه ای رو میخوام بخرم. راهنمایی بفرمایید.
راه و چاه نشون بدین..........
فکر نمی کنم مشکلی باشه چون تو لایسنس رو داری ! لایسنس رو نمیشه خرید البته میشه ها روشها داره
آیپی و بن کردن هم برای نسخه نال شدست که تو لایسنس داری و مشکلی نداری !
2. درمورد خرید لیسانس
شما میونید به نام یکی از اقوامتون در خارج لیسانس بخرید و مشکلی پیش نمی یاد
ولی ممکنه vb بفهمه و جلوی ساتتون رو بگیره
من پیشنهاد میکنم حالا که می خواین هزینه کنید همون نسخه معمولی رو بخرید تا خیالتون کاملا راحت باشه
من چند تا سایت معروف خارجی میشناسم که با اینکه نسخه اصلی(حرفه ای ) رو خریدند ولی اون قسمت ها رو غیر فعال کردن
به چند دلیل
1. اون سیستم وبلاگ دهی که روش هست یه سیستمی هست که احتیاج به فضای زیادی داره وشما باید پیشبینی همچین فضایی بکنید و این فضا مسلما خیلی گرون براتتون تموم میشه
2. سیتم مدیریت هم که توی فروم یه چیزه جالب نمیشه (البته نظر منه) چون خیلی از سایت ها میاد از نرمافزار های رایگان CMS استفاده میکنن و وبعدا در کنارش میان انجمن میزنند
البته این هم نیاز به فضای زیادی در آینده خواهد داشت
3. در مورد تغییر انجمن از my bb به vb
به راحتی میتونین انجمنتون رو از mybb به vb تغییر بدید
ولی 2 نکته رو مد نظر داشته باشید . به کسی بدبد که
1. بلد باشه ترسنفر رو درست انجام بده مقداری از اطلاعاتتون از دست نره( بعضی نمیتونن درست انجام بدن مثلا 5% اطلاعات از دست میره)
2. این کا رو براتون سریع انجام بده تا بازدید کنندهاتون رو از دست ندید
من وی بی رو بیشتر بخاطر یه پلاگین اون میخوام که در مای بی بی وجود نداره. پلاگینی که کاربرها در انجمن اعتبار مالی دارند و روی لینکهای دانلود قیمت گذاری انجام میشه و هر کسی هم میتونه فایلی که برای دانلود قرار میده رو قیمت گذاری کنه..........
اگر نسخه معمولی این امکانات رو بهم میده و در نصب پلاگین ها مشکلی نداره ، برای خرید راهنمایی کنید.
مرسی
نوشته اصلی توسط iacbook
الووووووووووووووووو
اینجا کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی جواب ما رو نمیده؟
در مورد خرید لایسنس اگه آدرس اقوام خود را در خارج از ایران بدیم میشه لایسنس اصلی رو بدون مشکل خرید؟
لایسنس اصلی و حرفه ای رو میخوام بخرم. راهنمایی بفرمایید.
راه و چاه نشون بدین..........
لطفا" یکی جواب بده !!!!!!!!!!!!
اصلآ ربطی به ادرس خارج نداره شما در حین ورود به پنل لایسنس با ای پی ایران وارد می شوید و این مشخص می کنه ایرانی هستید. پس بهتره برای هدر نرفتن پولتون لایسنس 4 معمولی بخرید.
تفاوت هم کاربر عزیز از توضیحات من برای شما ضمیمه کرده اند. صحیح است تفاوت ها فقط همان هایند.
نوشته اصلی توسط adamak
سلام ببخشيد من هم وارد بحث شماميشم اگه ما با vpnكاهاي انجمن رو انجام بديم كه اي پي اون معمولا از امريكا و كاندا هست مشكلي پيش نمياد؟
سلام.
اطلاعاتی در مورد چگونگی مسدود کردن پنل ایرانیان گزارش نشده ممکنه این روش شما هم جواب بده ولی منطقی نیست چون شما دائمآ به پنل نیاز دارید روزی ممکنه به تله گیر کنید و مسدود بشید و این ضرر مالی سنگینی داره.
برای خرید یا مشاوره خرید تماس بگیرید : 0936.485.6535
علاقه مندی ها (Bookmarks)