اطلاعات تکمیلی در مورد لایسنس 4 Suite ( حرفه ای ) و تحریم ایران
در مورد اخبار تحریم لایسنس ویبولتین طی مباحثه ها و مطالعه اخبار و اطلاعیه ها از شرکت ویبولتین موارد رو توضیح می دهم که سوء تفاهمی پیش نیاید.
نکته دیگر اینکه برای اشخاصی که لایسنس فعال دارند تا پیایان مدت قانونی لایسنس خود می توانند از نسخه 4 معمولی استفاده کنند بدیهی است پس از پایان مهلت لایسنس قدیمی شما بایستی برای دسترسی به ورژن های بعدی ویبی لایسنس را ابدیت کنید. دو راه برای شما وجود دارد یا به همان 4 معمولی ابدیت کنید یا به 4 حرفه ای که در تاپیک فروش توضیحات لازم را ارائه کرده ام.
پس در کل این گونه است :
1 - خرید جدید :
مجاز به خرید نسخه معمولی و حرفه ای هستند. 2 - مشتری های قدیمی :
این دسته از اشخاص مجاز به آبدیت لایسنس نسخه 4 معمولی و حرفه ای هستند. که خود این گروه به دو دسته لایسنس های فعال و غیر فعال تبدیل می شوند.
پاسخ : اطلاعات تکمیلی در مورد لایسنس 4 Suite ( حرفه ای ) و تحریم ایران
در سایت خود ویبولتین قیمت هست ، منتها شرکت دیگه نسخه یک ساله نمیده و همه مادام هستن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
پاسخ : اطلاعات تکمیلی در مورد لایسنس 4 Suite ( حرفه ای ) و تحریم ایران
نوشته اصلی توسط lcd
من خودم حساب ارزی ندارم
راستی امروز که تو نت دنبالش بودم دیدم بعضی ها تو انجمنایی مثل پرشین تولز لیسانس برای فروش گذاشتن با مبلغ 140000 تومن...اون جریانش چیه !؟
من اگه بخوام اینجا به شما سفارش بدم که برام لیسانس بگیرین قیمتش چقدر میشه ؟
این خرید ها غیر قانونی و با دلار تقلبی انجام میشه و اصلآ اطلاعاتی مبنی بر پنل لایسنس برایتان ایمیل نخواهد شد. خود شرکت به ازای هر 50 خرید لایسنس 1 عدد هدیه می ده پس تخفیف و نماینگی در ایران و امثال این ها خرافات محضه.
برای مشاوره خرید هم 4 معمولی برای سایت های نوپا و 4 حرفه ای برای سایت های قدیمی با بازدید و کاربر زیاد ساخته شده.
برای خرید هم به پست اول توجه کنید قیمت ها ذکر شده در اخر همون پست نحوه خرید توضیح دادم.
موفق باشید.
برای خرید یا مشاوره خرید تماس بگیرید : 0936.485.6535
علاقه مندی ها (Bookmarks)