صفحه 1 از 11 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 108

موضوع: روش نصب ویبولتین vBulletin 4 در لوکال یا کامپیوتر شخصی

  1. #1
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    Thumb روش نصب ویبولتین vBulletin 4 در لوکال یا کامپیوتر شخصی

    سلام
    برای روش نصب [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] vBulletin 4 در لوکال یا کامپیوتر شخصی به صورت زیر عمل بکنید
    ابتدا جدید ترین نسخه easyphp را از ادرس زیر دانلود بکنید

    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]

    مراحل نصب خیلی ساده هست و نیاز به اموزش نداره
    به مسیر برنامه که نصب شده برید و فلدر phpmyadmin را در فلدر www کپی بکنید
    بعد از انتخاب نوع ورژنی که می خواید نصب بکنید کل محتویات فلدر upload را در فلدر www کپی بکنید
    فلدر upload که در www قرار دادید رو به هر نامی که می خواید تغییر بدید
    برای نمونه ما به نام forum تغییر می دیدم

    نکته : روت انجمن و روت سایت چیست ؟
    به مسیری که انجمن شما اجرا می شود روت انجمن و به مسیری که محتویات www را نشان میده روت سایت یا هاست می گویند

    وارد روت انجمن بشید و درون فلدر includes دنبال فایل config.php.new بگردید و به نام config.php تغییر نام بدید
    در نصب ویبولین در لوکال نیازی به ویرایش فایل کانفیگ ندارید شما و تنها همین تغییر نام کافیه ، منتها اگر زمانی نام دیتابیس رو عوض کردید باید حتما در فایل کانفیگ هم شما دیتابیس جدید رو وارد بکنید که این اموزش رو در پست بعدی خواهم داد

    مسیر زیر را در مرور گر خودتون اجرا بکنید
    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    باید ارور دیتابیس بده
    اگر هر ارور دیگری داد بغیر از ارور دیتابیس نشون میده مراحل قبلی شما درست نبوده و یا برنامه مجازی ساز apachi مشکل داره که بهتره فایروال سیستمر و چک بکنید و یا پرت 80

    زمانی که ارور دیتابیس داد وارد این مسیر بشید
    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    مراحل نصب برای شما ظاهر میشه
    این مراحل رو باید شما طی بکنید و نیازی به توضیحات نداره که بگیم کدام قسمت مخصوص کدام قسمت هست
    قسمت هایی که نیاز به توضیح باشه رو برای شما خواهم گفت

    در کل 15 مرحله نصب داریم که تنها در 2 مرحله نیاز به تغییرات داریم
    به مرحله step=9 که رسیدین نیازی نیست تغییراتی اعمال بکنید و این رو شما بعدن هم در تنظیمات سیستم بخش تنظیمات کلی سایت می تونید ویرایش بکنید
    مراحل رو طی می کنید تا به قسمت step=11 برسید
    در کادر اول یوزر ادمین و در کادر دوم و سوم پسورد و در کادر اخر هم ایمیل ادمین رو وارد می کنید شما
    مراحل طی میشه تا به نقطه
    YOU MUST DELETE THE FOLLOWING FILES BEFORE CONTINUING:install/install.php
    برسیه
    در اینجا میشه شما فایل رو دلیت بکنید به نظر من بهتره شما کل فلدر install رو دلیت بکنید


    بعد از نصب شما وارد مسیر زیر بشید
    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    وارد مدیریت سایت که شدید قسمت Languages & Phrases را پیدا بکنید و وارد زیر آن در قسمت Download / Upload Languages بشید

    فایل XMl فارسی ساز رو در مسیر EITHER upload the XML file from your computer قرار بدید
    دکمه Ignore Language Version را روی Yes قرار بدید و ایمپورت بکنید

    بعد از ایمپورت کردن و پیش فرض کردن زبان سایت ، یک بار کل صفحه را رفرش بکنید
    از تنظیمات سیستم بخش فيلتر گذاري رو انتخاب بکنید و وارد که شدید کادر پایین رو محتویات درونش رو دلیت بکنید


    این مراحل نصب و راه اندازی اولیه ویبولتین در در لوکال و کامپیوتر شخصی بود
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  2. 33 کاربر از پست مفید mr.bahram سپاس کرده اند .

    ae7soft (09-02-2010), barbod (12-13-2009), behnam (08-16-2011), borhan_3010 (08-19-2012), DaRiOuShJh (04-27-2011), DaViD (08-17-2012), esnforce (01-04-2010), FarDaD (07-16-2010), farhaddd (01-05-2011), fariborz_ra (07-12-2011), fattahy48 (01-27-2010), GiGi (11-09-2010), goyafilter (04-26-2011), Hamed Khan (02-09-2010), hamid2day (03-23-2015), hassan1365 (09-16-2011), imannasa2000 (09-01-2010), Majid-Zamani (11-16-2009), mr.salar (05-03-2011), mr.yashar (11-17-2009), princo (12-24-2010), pzt1371 (06-20-2010), REDEMPTION (08-20-2012), roozbehk (09-10-2010), s0r0ush (10-29-2011), saeed_com (12-28-2010), Service Manual (12-02-2009), seyyed_ahmad (07-04-2010), sobhan1990 (04-29-2010), soroush_tayyebi (11-16-2009), sss32 (03-23-2010), STRONG (11-16-2010), vahid_music (01-10-2011)

  3. #2
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض پاسخ : روش نصب ویبولتین vBulletin 4 در لوکال یا کامپیوتر شخصی

    برای ساخت دیتابیس جدید
    وارد مسیر زیر بشید

    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]

    در کادر Create new database اسم دیتابیس جدید را وارد بکنید
    دکمه ثبت را بزنید و در پنجره جدید در قسمت Name بنویسید root و در فلد هم بگذارید 500
    و ثبت را بزنید
    این پایان ساخت دیتابیس بود
    برای ویرایش فایل کانفیگ ابتدا فایل رو با یک برنامه ادیتور باز بکنید
    خط 31 را پیدا بکنید و در قسمت forum نام دیتابیس جدید را وارد بکنید و ذخیره را بزنید

    موفق و پیروز باشید
    بهرام
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  4. 7 کاربر از پست مفید mr.bahram سپاس کرده اند .

    crazyrobot (12-16-2009), Majid-Zamani (11-16-2009), mohsen90002 (05-10-2011), mr.yashar (11-17-2009), sajjad-d (09-01-2010), Service Manual (12-02-2009), soroush_tayyebi (11-16-2009)

  5. #3
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    نوشته ها
    15
    سپاس ها
    7
    سپاس شده 2 در 1 پست

    پیش فرض پاسخ : روش نصب ویبولتین vBulletin 4 در لوکال یا کامپیوتر شخصی

    وقتی دیتابیس رو میسازم فایل کانفیگ رو هم ادیت میکنم این مسیر رو میدم[برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] اررور میده
    Database error میده

  6. #4
    تاریخ عضویت
    Feb 2008
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,176
    سپاس ها
    834
    سپاس شده 5,119 در 2,336 پست

    پیش فرض پاسخ : روش نصب ویبولتین vBulletin 4 در لوکال یا کامپیوتر شخصی

    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]

    به مسیر بالا باید برید که نصب بشه .

    شمــاره تمــاس : 09198389479
    021-22602917
    طـراحی انواع وب سایت شرکتی و شخصی
    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    فروش ویژه سرور مجازی و اختصاصی

    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]



  7. 5 کاربر از پست مفید mr.behrooz سپاس کرده اند .

    Dajakan (12-12-2009), mahyar (11-18-2009), Majid-Zamani (11-17-2009), mr.bahram (12-02-2009), Service Manual (12-02-2009)

  8. #5
    تاریخ عضویت
    Jun 2009
    نوشته ها
    24
    سپاس ها
    26
    سپاس شده 7 در 6 پست

    پیش فرض پاسخ : روش نصب ویبولتین vBulletin 4 در لوکال یا کامپیوتر شخصی

    این ارور رو میده چه باید بکنم

    Parse error: parse error, unexpected T_ARRAY, expecting '&' or T_VARIABLE in C:\Program Files\xampp\htdocs\vbultine\includes\class_core.ph p on line 3718

    ویبولتین 3.8.4 رو نصب کردم ولی میخوام 4 رو نصب کنم این ارور رو میده
    ویرایش توسط alireza tnt : 12-20-2009 در ساعت 01:23

  9. #6
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض پاسخ : روش نصب ویبولتین vBulletin 4 در لوکال یا کامپیوتر شخصی

    از اخرین نسخه همان برنامه مجازی سازی که در اول گفتیم شما استفاده بکن
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  10. 2 کاربر از پست مفید mr.bahram سپاس کرده اند .

    alireza tnt (12-20-2009), Service Manual (12-22-2009)

  11. #7
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نوشته ها
    35
    سپاس ها
    32
    سپاس شده 31 در 7 پست

    پیش فرض پاسخ : روش نصب ویبولتین vBulletin 4 در لوکال یا کامپیوتر شخصی

    برای من این پیغام خطا را میده:
    You can't continue until keygen.php has not replaced value


  12. #8
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض پاسخ : روش نصب ویبولتین vBulletin 4 در لوکال یا کامپیوتر شخصی

    این کی جن داره و اموزش اجرای ان هست در سایت
    بهتره یه نسخه نال شده دیگر استفاده بکید شما
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  13. کاربر روبرو از پست مفید mr.bahram سپاس کرده است .

    eh.zamani (01-17-2010)

  14. #9
    تاریخ عضویت
    Nov 2009
    نوشته ها
    35
    سپاس ها
    18
    سپاس شده 7 در 7 پست

    پیش فرض پاسخ : روش نصب ویبولتین vBulletin 4 در لوکال یا کامپیوتر شخصی

    برای من موقع نصب این ارور رو می ده
    Step 2) Connect to the database
    Attempting to attach to database
    Error description: mysql_connect() [[برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) F:\Program Files\EasyPHP 3.0\www\vb\includes\class_core.php on line 312
    The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the server. Please confirm the values entered in the 'includes/config.php' file.

  15. #10
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض پاسخ : روش نصب ویبولتین vBulletin 4 در لوکال یا کامپیوتر شخصی

    دیتابیس درون فایل config تنظیم نیست و یا اصلا دیتابیسی وجود نداره
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  16. کاربر روبرو از پست مفید mr.bahram سپاس کرده است .

    STRONG (11-16-2010)

صفحه 1 از 11 12345 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. vBulletin 3.8.7 and vBulletin Blog 2.0.3 maintenance releases
    توسط mr.bahram در انجمن نسخه ها و فایل های ویبولتین vBulletin 3.8.X
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 03-04-2011, 00:51
  2. vBulletin Security BULLETIN - vBulletin 3.8.6 Patch Level 1
    توسط mr.bahram در انجمن نسخه ها و فایل های ویبولتین vBulletin 3.8.X
    پاسخ ها: 10
    آخرين نوشته: 01-19-2011, 19:58
  3. [ hyper]vbulletin suite 4.1.0 null by VietvBB TEAM و نسخه پچ امنیتی 4.1.0 PL1 Vbulletin
    توسط mr.bahram در انجمن نسخه ها و فایل های ویبولتین vBulletin 4.x.x
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 12-03-2010, 13:47
  4. vBulletin.Blog.v1.0.2.for.vBulletin.3.6.GERMAN.PHP .NULLIFIED-GYSN
    توسط mr.bahram در انجمن نسخه ها و فایل های وابسته vbulletin-blog
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 12-26-2008, 21:03
  5. vBulletin.Blog.v2.0.0.Beta.2.for.vBulletin.3.7.PHP .NULLIFIED-GYSN
    توسط mr.bahram در انجمن نسخه ها و فایل های وابسته vbulletin-blog
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 12-26-2008, 20:50

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •