صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: استایل فارسی rotondostyle

  1. #1
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض استایل فارسی rotondostyle

    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] فارسی rotondostyle
    تصاویر کوچک فایل پیوست تصاویر کوچک فایل پیوست rotondostyle.png  
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  2. 18 کاربر از پست مفید mr.bahram سپاس کرده اند .

    aBoD (11-15-2009), abolfazl201358 (12-06-2009), alimooghashang (06-06-2010), amin889 (11-13-2009), behzad_20052006 (11-22-2009), Big Boss (10-07-2012), dayyertemp (09-29-2011), jafari5259 (09-10-2011), M e t a l l i c (11-18-2009), marshal-mj (12-14-2009), mehrdad_menay (02-15-2010), mr.iman (01-22-2010), mr.yashar (11-13-2009), parse03 (06-11-2011), Reyhane (01-06-2010), rezaxp (01-03-2010), SinCity (02-15-2010), soroush_tayyebi (11-16-2009)

  3. #2
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نوشته ها
    40
    سپاس ها
    41
    سپاس شده 35 در 9 پست

    پیش فرض پاسخ : استایل فارسی rotondostyle

    سلام خدمت استاد تعظم بهرام خان کرجی.
    حال شما خوبه عزیزم.
    بهرام جان این استایلی که شما گذاشتی عکس بک گراند سمت چپ رو نشون نمیده.در واقع (topright.png)رو میگم که تو پوشه rond هستش.تو پنجره کد نویسی header هم که رفتم کد نوشته شده برای این عکس و گرادیانت پایین ترش وجود نداره.اگه میشه راهنمایی کنید که چطور میشه تو کد نویسی یک عکس رو سمت چپ یا راست یا هر نقطه از صفحه سایت که میخوایم بزاریم.
    مثلا عکس (topleft.png) با عرض 191 و ارتفاع 590 ایجاد شده و مثل همین اندازه هم در کد نویسی نوشته شده و عکس رفته در بالای سایت منتهاالیه سمت راست قرار گرفته.ولی هیچ مختصاتی بهش داده نشده.من همین کد رو برای عکس سمت چپ دادم و عکس اومده پایین سایت قرار گرفته.لطفا بگید که چطور باید به نقطه دلخواهم عکس رو حرکت بدم و جاگذاری کنم.این هم نمونه ای از چیزی که میگم.



    همونطور که تو عکس میبینی فایل های سمت چپ هیچ کدوم لود نشدن.یعنی کدشون اصلا تو قسمت header وجود نداره.من چک کردم.اگه میشه کامل توضیح بدین.
    با تشکر:
    بابک...

  4. کاربر روبرو از پست مفید babiloos سپاس کرده است .

    M-King (11-04-2011)

  5. #3
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض پاسخ : استایل فارسی rotondostyle

    یه بار دیگه فایل ها رو در هاست قرار بدید
    ولی قبلش دلیت بکنید فایل های قبلی رو
    این فایل ضمیمه رو هم در هاست جایگذین قبلی بکنید

    من توی لوکال این رو تست کردم درست بود
    تصاویر کوچک فایل پیوست تصاویر کوچک فایل پیوست topright.png  
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  6. 2 کاربر از پست مفید mr.bahram سپاس کرده اند .

    babiloos (01-01-2010), M-King (11-04-2011)

  7. #4
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نوشته ها
    40
    سپاس ها
    41
    سپاس شده 35 در 9 پست

    پیش فرض پاسخ : استایل فارسی rotondostyle

    بهرام جان میشه بگی که کد های مربوطه به این عکس تو کجا نوشته شده؟؟؟؟
    چون تو قسمت header نیست که من بتونم مسیر آپلود عکس ها رو بهش بدم.تو قسمت footer هم نیست.
    این کد ها کجا نوشته شده برای عکس های سمت چپ که از فولدر round خوانده میشه؟؟؟؟
    کد هایی که من تو قسمت header دارم اینا هستش...

    کد:
      <!-- logo -->
    <a name="top"></a>
    <table border="0" width="$stylevar[outertablewidth]" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center" style="border-collapse:collapse;position:absolute;top:-40px;left:0px;right:0px">
        <tr>
    <td valign="top" width="191px" style="background-image:url('images/style2/round/wrap-left.png')">
    <table border="0" width="100%" cellpadding="0" style="border-collapse: collapse">
                <tr>
                    <td width="191" height="590" style="background-image:url('images/style2/round/topleft.png')"></td>
                </tr>
    </table>
    
    </td>
    
    <td valign="top">
    <table border="0" width="100%" cellpadding="0" style="border-collapse: collapse">
                        <tr>
                            <td width="433" height="118" style="background-image:url('images/style2/round/toplogo-left.png')"></td>
                            <td height="118" style="background-image:url('images/style2/round/toplogo-center.png')">&nbsp;</td>
                        </tr>
    </table>
    
    <table width="100%" border="0" height="108px" style="background: #ffffff url('images/style2/round/logo-grad.png');border-collapse: collapse">
    <tr>
        <td align="$stylevar[left]" valign="top"><a href="$vboptions[forumhome].php$session[sessionurl_q]"><img src="$stylevar[titleimage]" border="0" alt="$vboptions[bbtitle]" /></a></td>
        <td align="$stylevar[right]" id="header_right_cell">
            <if condition="$ad_location['ad_header_logo']">$ad_location[ad_header_logo]<else />&nbsp;</if>
        </td>
    </tr>
    </table>
    
    <!-- /logo -->
    
    <!-- content table -->
    $spacer_open
    
    $_phpinclude_output
    <style type="text/css">
    <!--
    a:link {
    text-decoration: none;
    }
    a:visited {
    text-decoration: none;
    }
    a:hover {
    text-decoration: none;
    }
    a:active {
    text-decoration: none;
    }
    -->
    </style>
    $ad_location[ad_header_end]

    اون هایی که با رنگ قرمز مشخص کردم کدهای من هستند تو قسمت header.اما همون طور که میبینی کد های عکس های سمت چپ من اصلا تو این بخش نیستند که من بخوام مسیر عکس هام رو بهش بدم!!!!!!

  8. کاربر روبرو از پست مفید babiloos سپاس کرده است .

    M-King (11-04-2011)

  9. #5
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض پاسخ : استایل فارسی rotondostyle

    دوست عزیز
    شما یک بار استایل رو خشک بدونه تغییرات در سایت خودت قرار بده و بعد لینک و بگذار اینجا تا برسی بکنیم
    من بعید می دونم استایل مشکلی داشته باشه
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  10. کاربر روبرو از پست مفید mr.bahram سپاس کرده است .

    M-King (11-04-2011)

  11. #6
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    نوشته ها
    3
    سپاس ها
    2
    سپاس شده 25 در 3 پست

    پیش فرض پاسخ : استایل فارسی rotondostyle

    سلام ....
    میشه بفرمائید buttons و RotondoStyle این دو پوشه که در کنار فایل RotondoStyle.xml قرار دارد در هاست دقیقا در کجا قرار می گیرد ؟؟؟؟
    من نصبش کردم چندتای مشکل داره صقحه های که [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] کلی هستند جمع شد به اندازه مناسب عزیض نمیشن ....

  12. کاربر روبرو از پست مفید NEGAHEFARDA سپاس کرده است .

    M-King (11-04-2011)

  13. #7
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض پاسخ : استایل فارسی rotondostyle

    آدرس سایت خودتون رو بدید یه نگاه بهش بندازم
    من روی لوکال تست کردم و با هر مرور گری مشکلی نداشته
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  14. کاربر روبرو از پست مفید mr.bahram سپاس کرده است .

    M-King (11-04-2011)

  15. #8
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نوشته ها
    27
    سپاس ها
    29
    سپاس شده 5 در 4 پست

    پیش فرض پاسخ : استایل فارسی rotondostyle

    با سلام
    من چجوری میتونم این قالب رو بزرگ کنم؟
    میخام عریض بشه
    ممنون میشم راهنمایم کنید

  16. کاربر روبرو از پست مفید farshadvl سپاس کرده است .

    M-King (11-04-2011)

  17. #9
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض پاسخ : استایل فارسی rotondostyle

    یکم در سایت جستجو بکنید توضیح داده شده
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  18. کاربر روبرو از پست مفید mr.bahram سپاس کرده است .

    M-King (11-04-2011)

  19. #10
    تاریخ عضویت
    Nov 2009
    محل سکونت
    antivirusha.ir
    نوشته ها
    299
    سپاس ها
    459
    سپاس شده 272 در 148 پست

    پیش فرض پاسخ : استایل فارسی rotondostyle

    نقل قول نوشته اصلی توسط farshadvl نمایش پست ها
    با سلام
    من چجوری میتونم این قالب رو بزرگ کنم؟
    میخام عریض بشه
    ممنون میشم راهنمایم کنید
    ببین شما توی منوی استایل ها و قالب ها ، تنظیمات استایل رو انتخاب میکنی بعد تمام تنظیمات استایل رو برای استایل مورد نظر انتخاب میکنی

    تو اندازه و ابعاد تنظیمات رواعمال میکنی

    به همین راحتی
    سوال نداره می تونی تنظیمات منو ها بگردی همون چیزی که میخوای پیدا میکنی

  20. کاربر روبرو از پست مفید Persian Boy سپاس کرده است .

    M-King (11-04-2011)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •