نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: مشكل در لوگوي بالاي سايت

  1. #1
    تاریخ عضویت
    Jun 2009
    نوشته ها
    41
    سپاس ها
    81
    سپاس شده 44 در 17 پست

    پیش فرض مشكل در لوگوي بالاي سايت

    با سلام خدمت دوستان عزيز

    يك لوگوي بالاي سايت قرار داده ام اما وسط قرار نمي گيره و به سمت راست متمايل است ؛ آيا امكان دارد راهنمايي بفرماييد به چه طريقي مي توان لوگو را وسط چين كنم ؟

    موفق و پيروز باشيد

  2. کاربر روبرو از پست مفید sepandarA سپاس کرده است .

    amir460 (01-25-2010)

  3. #2
    تاریخ عضویت
    Feb 2008
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,176
    سپاس ها
    834
    سپاس شده 5,119 در 2,336 پست

    پیش فرض پاسخ : مشكل در لوگوي بالاي سايت

    به کمک یه ادیتور میتونید انجام بدید

    شمــاره تمــاس : 09198389479
    021-22602917
    طـراحی انواع وب سایت شرکتی و شخصی
    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    فروش ویژه سرور مجازی و اختصاصی

    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]



  4. 2 کاربر از پست مفید mr.behrooz سپاس کرده اند .

    amir460 (01-25-2010), sepandarA (11-07-2009)

  5. #3
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نوشته ها
    24
    سپاس ها
    26
    سپاس شده 7 در 5 پست

    Icon2 پاسخ : مشكل در لوگوي بالاي سايت

    میشه راهنمایی کنید که از چه ادیتوری میشه استفاده کرد ؟

  6. 2 کاربر از پست مفید nodc02 سپاس کرده اند .

    amir460 (01-25-2010), sepandarA (11-16-2009)

  7. #4
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    محل سکونت
    رو صندلی انتظار
    سن
    29
    نوشته ها
    609
    سپاس ها
    861
    سپاس شده 1,030 در 419 پست

    پیش فرض پاسخ : مشكل در لوگوي بالاي سايت

    سلام دوست عزیز
    این کد رو در اول و آخر کد لوگو قرار بدید

    <p align="center">کد لوگو رو اینجا قرار بدید</p>

  8. کاربر روبرو از پست مفید mr.yashar سپاس کرده است .

    sepandarA (11-16-2009)

  9. #5
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نوشته ها
    24
    سپاس ها
    26
    سپاس شده 7 در 5 پست

    پیش فرض پاسخ : مشكل در لوگوي بالاي سايت

    نمی دونم کد لوگوم کدومه من این [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] رو که رو این سایت هست رو نصب کردم . یه عالمه کد داره.

    <!-- logo -->
    <a name="top"></a>
    <br />
    <div align="center">
    <div class="container">
    <div class="body_04">
    <div class="body_05">
    <table style="width: 100%" cellpadding="0" cellspacing="0" dir="ltr">
    <tr>
    <td class="body_01">
    <img src="/images/W-ENTERv4.0/misc/spacer.gif" alt="" width="9" height="39" /></td>
    <td style="width: 100%" class="headerbar">
    <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" style="border-collapse: collapse">
    <tr>
    <td>
    <img class="headerlogo" src="/images/W-ENTERv4.0/misc/logo.jpg" height="34" alt="W-ENTER" /></td>
    <td class="headerbar">
    <a target="_self" href="/sendmessage.php">
    <img class="headericons" src="/images/W-ENTERv4.0/misc/call.gif" width="26" height="26" alt="contact us" /></a>
    <a target="_self" href="/law.php">
    <img class="headericons" src="/images/W-ENTERv4.0/misc/law.gif" width="26" height="26" alt="rules" /></a>
    <a target="_self" href="/adv.php">
    <img class="headericons" src="/images/W-ENTERv4.0/misc/adv.gif" width="26" height="26" alt="avd" /></a>
    <a target="_self" href="/support.php">
    <img class="headericons" src="/images/W-ENTERv4.0/misc/support.gif" width="26" height="26" alt="support" /></a>
    <a target="_self" href="/awards.php">
    <img class="headericons" src="/images/W-ENTERv4.0/misc/awards.gif" width="26" height="26" alt="awards" /></a>
    <a target="_self" href="/uploader.php">
    <img class="headericons" src="/images/W-ENTERv4.0/misc/uploader.gif" width="26" height="26" alt="upload" /></a>
    <a target="_self" href="/blog.php">
    <img class="headericons" src="/images/W-ENTERv4.0/misc/blog.gif" width="26" height="26" alt="blog" /></a>
    <a target="_self" href="/group.php">
    <img class="headericons" src="/images/W-ENTERv4.0/misc/groups.gif" width="26" height="26" alt="group" /></a>
    <a target="_self" href="/gallery">
    <img class="headericons" src="/images/W-ENTERv4.0/misc/gallery.gif" width="26" height="26" alt="gallery" /></a>
    <a target="_self" href="/index.php">
    <img class="headericons" src="/images/W-ENTERv4.0/misc/home.gif" width="26" height="26" alt="home" /></a></td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    <td class="body_03">
    <img class="imgborder" src="/images/W-ENTERv4.0/misc/spacer.gif" width="9" height="39" alt="" /></td>
    </tr>
    </table>
    <div class="contents">
    <img src="/images/W-ENTERv4.0/misc/wv4.0.gif" class="headerpic" alt="W-ENTER" />
    <!-- /logo -->

  10. 2 کاربر از پست مفید nodc02 سپاس کرده اند .

    amir460 (01-25-2010), sepandarA (11-16-2009)

  11. #6
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض پاسخ : مشكل در لوگوي بالاي سايت

    توی تاپیک معرفی [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] همین سایت توضیح دادیم چطور بیارید وسط
    برای ادیتور هم با این برنامه کار بکنید شما
    Microsoft Office FrontPage 2003
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  12. 2 کاربر از پست مفید mr.bahram سپاس کرده اند .

    amir460 (01-25-2010), sepandarA (11-16-2009)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •