سلام
از دوستان عزیز اگر احساس می کنید سایت نیاز به ایجاد بخش هایی جدید داره لطفا بیاید و بگید
در ضمن من می خوام یه سری آموزش در سایت قرار بدم که واقعیتش فراموش کردم چیا بوده
برای همون هر آموزشی که فکر می کنید نیاز دارید رو بهم بگید تا واستون تهیه ببینم و در سایت قرار بدم
مرسی از توجه شما دوستان عزیز
بهرام
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
من از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنم , در صفحه ی اول انجمن ها به خاطر بلوک Top 10 Stats یک اسکرول افقی قرار گرفته لطفا اون رو درست کنید چون شکل و قیافه انجمن ها رو به هم می ریزه .
وقتی علامت + این بلوک رو می زنی و می بندیش تقریبا درست می شه .
یک آموزش بزارید برای گزاشتن بازی های انلاین در انجمن از نصب تا تنضیماتش و...
باتشکر
بازی های انلاین رو در بخش خودش توضیح دادیم که چطور نسب میشه و باید قالب رو ویرایش کرد
منتها برای تنظیمات چون یک امر سلیقه ای هست نمی توان دستور کلی داد
برای نصب بازی هایی بیشتر نیز در تمام بازی ها نحوه نصب امده و گفته شده مثلا فایل رو در مسیر فلان قرار بدید و در اخر مکمل رو ایمپورت بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
من از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنم , در صفحه ی اول انجمن ها به خاطر بلوک top 10 stats یک اسکرول افقی قرار گرفته لطفا اون رو درست کنید چون شکل و قیافه انجمن ها رو به هم می ریزه .
وقتی علامت + این بلوک رو می زنی و می بندیش تقریبا درست می شه .
لطفا یک تصویر ضمیمه بکنید تا ببینم و نسبت به اون درست بکنم
چون من اسکرولی مشاهده نمی کن
علاقه مندی ها (Bookmarks)