سلام
من در این سایت یک نوع سرچ دیدم چطوری میتونم این را به زیر گزینه سرچ خود سایت اضافه کنم؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
من در این سایت یک نوع سرچ دیدم چطوری میتونم این را به زیر گزینه سرچ خود سایت اضافه کنم؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توی سایت خود گوگل عضو بشید و....
شمــاره تمــاس : 09198389479
لطفــا" از ارســال مــوضوع جــدید بــرای ســوالات خــودداری کــنید.
از طــرح ســوال در پیغــام خــصوصی خــودداری کــنید.
pashaa (09-05-2009)
سلام به همگی
دوستان لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید این که چطور میشه خروجی سرچ گوگل رو تو فایل xml یا dll ذخیره کنم.
متوجه منظور شما نشدم دوست عزیز
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
سلام به آقای بهرام عزیز
منظور من من اینه که مطابق عکسی که آپلود کردم وقتی باتن سرچ رو میزنیم نتیجه سرچ بصورت تگ های html زیر همون تکست باکس custom search میاد و ما فقط میتونیم اون لینک هایی که گوگل برامون سرچ کرده رو باز کنیم.من میخوام نتیجه سرچ رو این که مثلا اولی اینه (مشکل در سرچ گوگل) و دومی (درخواست یک نوع سرچ گوگل) و الا آخر.
من میخوام اینارو تو یه فایل xml یا dll کپی کنم که توی یه بخش دیگه ازشون استفاده کنم.
با تشکر منتظر پاسخ شما هستم
در این خصوص اطلاعی ندارم دوست عزیز
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 32فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)