من می خواستم دو قسمت از قالب رو ویرایش کنم و 2 قسمت هم از کل انجمن
یکیش که مربوط به قسمت پایین انجمن هستش که دوتا قسمت اومده واسه کاربرانی که در 24 ساعت گذشته آنلاین بودن. قسمت دومش که انگیسی هست رو چطور می تونم حذف کنم.
همچنین تو قسمت اول که گروه های کاربری رو زده چطور می تونم ترتیب این گروه های کاربری رو درست کنم. یعنی از مدیر کل تا عضو جدید.
دومیت قسمت واسه بخش forumbit هستش. می خواستم همون طور که تو عکس نشون دادم قسمت شماره 1 کوچیک تر بشه بجاش قسمت شماره 2 بزرگتر بشه.
یکی دیگه از قسمت ها اینه که اون پیغام خوش آمدگویی که واسه مهمان ها تو بالای صفحه اصلی نشون میده رو از کجا میشه ویرایش کرد متنشو؟
قسمت آخر هم اینکه تو بخش ارسال پاسخ چطور میشه کاری کرد که پاسخ های ارسالی قبلی زیر جعبه ارسال پاسخ نمایش داده نشه.
یه سوال دیگه هم اینکه چطور میشه تنظیمات رو طوری کرد یه کاربر بعد از ثبت نام عضو گروه کاربری که تعیین می کنیم بشه. مثلاً من می خوام به عنوان عضو جدید بشه ولی به عنوان کاربر انجمن میشه.
یکیش که مربوط به قسمت پایین انجمن هستش که دوتا قسمت اومده واسه کاربرانی که در 24 ساعت گذشته آنلاین بودن. قسمت دومش که انگیسی هست رو چطور می تونم حذف کنم.
شما به قسمت footer قالبتون برید و کدشو پیدا کنید و حذفش کنید.
راه دوم شما 2 تا هک برای کاربران انلاین نصب کردید یکیشو حذف کنید.
همچنین تو قسمت اول که گروه های کاربری رو زده چطور می تونم ترتیب این گروه های کاربری رو درست کنم. یعنی از مدیر کل تا عضو جدید.
به تنظیمات اصلی انجمن برید و تنظیمات هک که اسمش با usergorup شروع میشه
دومیت قسمت واسه بخش forumbit هستش. می خواستم همون طور که تو عکس نشون دادم قسمت شماره 1 کوچیک تر بشه بجاش قسمت شماره 2 بزرگتر بشه.
به تنظیمات استایلها و قالبها برید و css هارو تغییر بدید css بخش forumhome
یکی دیگه از قسمت ها اینه که اون پیغام خوش آمدگویی که واسه مهمان ها تو بالای صفحه اصلی نشون میده رو از کجا میشه ویرایش کرد متنشو؟
به قسمت زبانها و لغات برید سپس جستجو در عبارتها قسمتی از متن جستجو کنید پیدا و ویرایش کنید.
قسمت آخر هم اینکه تو بخش ارسال پاسخ چطور میشه کاری کرد که پاسخ های ارسالی قبلی زیر جعبه ارسال پاسخ نمایش داده نشه.
به قسمت استایلها و قالبها برید بعد جستجو در قالبها ( میتونید از همون جا به تنظیمات قالب و بعد ویرایش قالبها برید ) replay جستجو کنید و قسمتهای پاسخو ویرایش کنید.
یه سوال دیگه هم اینکه چطور میشه تنظیمات رو طوری کرد یه کاربر بعد از ثبت نام عضو گروه کاربری که تعیین می کنیم بشه. مثلاً من می خوام به عنوان عضو جدید بشه ولی به عنوان کاربر انجمن میشه.
به قسمت گروههای کاربری برید و اسم گروه کاربری کاربران سایت تغییر بدید به چیزی که میخواهید.
ویرایش توسط mr.behrooz : 08-26-2009 در ساعت 13:32
شمــاره تمــاس : 09198389479
لطفــا" از ارســال مــوضوع جــدید بــرای ســوالات خــودداری کــنید. از طــرح ســوال در پیغــام خــصوصی خــودداری کــنید.
واسه اولی چون دوتا هک نصب شده برای کاربران بازدید کننده در 24 ساعت گذشته به این شکل هست از توی هک ها یکیش رو دلیت بکنید
اون کادر هم که برای ترتیب نمایش گروها هست توی همان هک تنظیم میشه در بخش تنظیمات کاربرانی که در سایت بوده اند
واسه تغییر اون بخش هم forumhome میشه که باید بایک ادیتور ویرایش بکنید
واسه پیغام خوش امد گویی هم بهتره اسم هک رو بگید یا از اون شخصی که واستون این انجمن رو درست کرده راهنمایی بگیرید بپرسید چه هکی نام داره
واسه اون تغییر هم باید گروه کاربری شماره 2 رو ویرایش بکنید شما
( توجه : توی ارسال دقت بکن و قبلش توی سایت سرچ بزن . همه این موارد توضیح داده شده )
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
از راهنمایی هایی که کردین خیلی ممنون.
فقط دو قسمت رو نتونستم پیدا کنم.
واسه عنوان های کاربری. هر دوتا عنوان عضو جدید و کاربر انجمن رو درست کردم، فقط می خوام کسی که ثبت نام می کنه عضو گروه عضو جدید بشه.
یکی هم اینکه تو بخش ارسال پاسخ، کجا رو باید ویرایش کنم تا زیر جعبه ارسال، پاسخ های قبلی نمایش داده نشه. کدوم قسمت قالب رو ویرایش کنم. اگر هم باید تو تنظیمات انجمن دستکاری کنم تنظیماتش تو کدوم بخشه؟
برای اون بخش که مد نظرت هست باید در قسمت عنوان های کاربری تغییرات بدی شما
برای نشون ندادن ارسال های قبلی هم باید توی استایل newreply و newthread دست ببرید
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
علاقه مندی ها (Bookmarks)