با سلام خدمت تمام وب مستر های عزیز
همان طور که از عنوان تاپیک مشخص هست می خوایم برای سایت قالب مناست انتخاب بکنیم
راستش توی انتخاب قالب برای سایت موندم چه رنگ و چه نوعی باشه برای همین از شما دوستان عزیز می خوام تا در اینجا قالب هایی پیشنهادی خودتون رو اعلام بکنید تا اخر این ماه و بعد به مدت یک هفته یک نظر سنجی راه می ندازیم تا بهترینش رو انتخاب بکنیم یا چنتا نصب بکنیم
پس لطفا قالب های پیشنهادی خودتون رو در اینجا بگید
باتشکر از همکاری شما وب مستر عزیز
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
من معتقدم اصلا نبايد از جائي كپي برداري كنيم يا بخوايم دستكاري كنيم توي استايل بقيه
چون به هر حال سايت ، سايت پشتيباني ويبولتين هست و بايد استايلشم متفاوت باشه از بقيه.يه استايل ويژه
من ميگم همه طراحان استايل و همه كسائي كه توي كد نويسي حرفه اي دارن مث دوست عزيزم Psycho و بقيه دوستان با هم بشينن و يه همفكري كنن و يه قابل حرفه اي براي فروم طراحي كنن.
تجربه نشون داده هميشه كار گروهي و تيمي هست كه نتيجه ميده نه يك كار فردي
به نظرم اصلا خوبي كار به همين هست كه خودمون براي خودمون چيزي درست كنيم.نه اينكه منتظر بقيه باشيم يا از روي كار بقيه بخوايم الگو برداري كنيم
سر آن ندارد امشب كه برآيد آفتابي ، تو خود آفتاب خود باش و طلسم تار بشكن
وطــنم اي شــكوه پا بر جا ، در دل التهــاب دوران هــا
كشــور روزهــاي دشــوار و ، زخمي ســـربلنــد بحــران ها !
شــرم بر من اگر حریــم تو ، پيش چشــمان من شكســته شود
وای بر مــن اگر ببینم چشم ، رو به روياي عشــق بسته شود
از تــب سرد موج های خــزر، تا خليــجي كه فــارس بوده و هست
میــشود با تو دل به دریــا زد ، ميــشود با تو دل به دنيــا بست
به نظر من شما که در امر ویبولتین خدمت میکنید بهترین قالب قالب دیفالت وی بی هست.
هم زیبا هم تخصصی و هم سبکه. من خودم به شخصه قالب دیفالت وی بی رو با هیچ قالبی عوض نمی کنم.
ببینید بچه ها این سایت یه سایته خاصه پس باید قالبش هم خاص باشه.
اینجا یه سایت مرجع وی بولتین هسش و باید یه قالب اختصاصی داشته باشه مثه مجید آنلاین.
بهرام جان اگه بتونی یه تیم تشکیل بدی و هر قسمتی از ساخت قالب رو به اون تحویل بدی و نظرات بچها از لحاظ مدل و رنگبندی رو سوال کنی خیلی خوب میشه.
تیم کد نویسی ، تیم گرافیک و تیم های دیگه لازمه
اینطوری هم ارتباط بین بچها بیشتر میشه هم اینکه سایت از اینی که هست خاص تر میشه و یه مرجع منحصر به فرد میشه.
اینجوری کسی نمیتونه بگه وی بی اسکین داره از قالبها دیگران استفاده می کنه و خودش یه قالب خاص نداره.
باید تو سایت یه چندتا تیم تشکیل بدی و وقتی کسی مثه من که تازه سایت زده و با سیستم آشنایی نداره از شروع تا انتها با تک تک تیما کار کنه تا سایتش کامل بشه و سایت وی بی اسکین مرجع وبمسترهای وی بولتین فارسی زبانان بشه.
به امید آن روز نزدیک و با همکاری همه بچه ها و اساتید.
متن زیبایی بود
ولی ربطی به این تاپیک نداشت
بهتره به این ادرس ها شما مراجعه بکنید تا جواب خودتون رو بگیرید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
علاقه مندی ها (Bookmarks)