با سلام خدمت تمام وب مستر های عزیز
همان طور که از عنوان تاپیک مشخص هست می خوایم برای سایت قالب مناست انتخاب بکنیم
راستش توی انتخاب قالب برای سایت موندم چه رنگ و چه نوعی باشه برای همین از شما دوستان عزیز می خوام تا در اینجا قالب هایی پیشنهادی خودتون رو اعلام بکنید تا اخر این ماه و بعد به مدت یک هفته یک نظر سنجی راه می ندازیم تا بهترینش رو انتخاب بکنیم یا چنتا نصب بکنیم
پس لطفا قالب های پیشنهادی خودتون رو در اینجا بگید
باتشکر از همکاری شما وب مستر عزیز
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
ببينيد منم نظر شخصي خودم رو ميدم . به نظر من سايت ساپورت بايد قالبي داشته باشه كه وقتي هر بازديد كننده مياد اينجا دوست نداشته باشه بره .
1 - مهمترين مسئله رنگ بندي قالب هست . رنگي گه چشم خسته نشه و آدم آروم بشه .
حالا مهم نيست قالب ساده باشه يا نه .
2 - قالب بايد بدون مشكل باشه اين خيلي مهمه .
البته من در حدي نيستم كه بخوام در مقابل اساتيد خودم نظر بدم .
شماها قالب قبلي سايت Iran-PS رو كه مديرش محمد جان (A2D3D) يكي از مشتريان همين سايت هست رو فكر كنم ديده باشيد . همون قالب المنت خودمون هست كه به صورت تخصصصي روي رنگ بنديش كار شده بود و طوري بود كه من دلم نميومد از اون سايت بيام بيرون .
حالا من نميگم المنت . هر قالبي كه بهرام جان صلاح ديدن . من يه قالب ديدم كه خيلي خوب بود الان جستجو ميكنم و اگه پيداش كردم تقديمتون ميكنم تا ببينيد .
در هر صورت من در خدمتم . بهرام جان ميدونه كه من كي بهش گفتم توي عوض كردن قالب خوشحال ميشم كمك كنم .
راستي من خودم توي سايتم از قالب المنت استفاده ميكنم با كمي تغيير . دوست داشتيد ببينيد . [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بازم تشكر
علاقه مندی ها (Bookmarks)