نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: ریست شدن اطلاعات پس از نصب مجدد vb

  1. #1
    تاریخ عضویت
    Dec 2007
    نوشته ها
    7
    سپاس ها
    29
    سپاس شده 4 در 2 پست

    پیش فرض ریست شدن اطلاعات پس از نصب مجدد vb

    با عرض سلام و خسته و نباشید

    راستش من تصمیم گرفتم که دوباره VB رو با فایل های جدید نصب کنم....به همین دلیل تمام فایل های قبلی رو پاک کرده و فایل های جدید رو ریختم و از نو VB رو نصب کردم...اما پس از پایان نصب مشاهده کردم که تمامی اطلاعات قبلی ناپدید شده و هیچ انجمنی وجود ندارد

    در صورتی که از از همان دیتابیس قبلی استفاده کردن بودم در Config

    لطفا راهنمایی کنید که چکار باید کنم چون اولین باره که با این مشکل مواجه میشم

    با تشکر

  2. #2
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض پاسخ : ریست شدن اطلاعات پس از نصب مجدد vb

    سلام
    خوب شما وقتی وی بی رو با فایل های جدید نصب می کنید همین میشه یک [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] جدید با دیتابیس جدید درست میشه
    اگر می خواستید اطلاعات باقی بمونه نباید مسیر installl رو می رفتید ولی حالا که این کار شده هیچ راهی ندارید بغیر از ریستور کردن بک آپ
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  3. کاربر روبرو از پست مفید mr.bahram سپاس کرده است .

    vahid123 (08-10-2009)

  4. #3
    تاریخ عضویت
    Dec 2007
    نوشته ها
    7
    سپاس ها
    29
    سپاس شده 4 در 2 پست

    پیش فرض پاسخ : ریست شدن اطلاعات پس از نصب مجدد vb

    آیا موقع نصب vb گزینه ای هست که بشه با دیتابیس قبلی نصب رو ادامه داد؟

  5. #4
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض پاسخ : ریست شدن اطلاعات پس از نصب مجدد vb

    بله از شما سوال می پرسه در مرحله 3
    وقتی شما دیتابیس قبلیت دارای تیبل هایی باشه ازت سوال می پرسه می خواید این ها رو نگه دارید یا دلیت بکنید
    اگر تیبل های خود وی بی باشه دیگه نگه نمی داره و بکل دلیت می کنه و از نو نصب می کنه
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •