البته دو نوع هک هست و من هر دوش رو اینجا قرار می دم ولی دومی که می گم در ورژن های پایین جواب می ده و برروی نسخه های 3.6 نصب نمیشه و یا اگر هم بشه برریو نسخه های 3.6.4 به پایین ..
روش اول :
فایل ضمیمه رو دانلود بکنید ..
سپس به تنظیمات سیستم برید در اونجا گذینه ای امده که به اسم vbTrash وارد آن بشید ..
Destination Forum : شماره انجمنی که ساخته اید رو وارد بکنید برای بدست اوردن شماره روی لینک انجمن کلیک کنید مثلا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]7 ابن 7 شماره انجمن هست و شما باید وارد بکنید .. Usergroups : شماره گروه کاربری که می خواهید به تمام انجمنها دسترسی کامل داشته باشد ..
Allow Forum Moderators : فعال بودن برای مدیران
بقیش رو هم به صورت پیش فرض قرار بدین
برای دومی هم از اینجا دانلود بکنید و نحوه اجرای آن درونش امده
پاسخ : پلاگین برای داشتن انجمن سطل اشغال یا همان trash
اسمش اینه
modpm autopm on moderation
چون اجازه پیوست نداشتم هم تو یه جای دیگه براتون آپلود کردم .
فایل ضمیمه شد
بعد از ایمپورت فایل xml و همچنین فایل های موجود در پوشه مورد نظر در تنظیمات براتون 4 تا گزینه میاد که میتونید همین سطل آشغال هم براش انتخاب کنید . متن ها رو هم میتنید ویرایش کنید .
موفق باشید .
نوشته اصلی توسط oiil
اسمش اینه
modpm autopm on moderation
چون اجازه پیوست نداشتم هم تو یه جای دیگه براتون آپلود کردم .
فایل ضمیمه شد
بعد از ایمپورت فایل xml و همچنین فایل های موجود در پوشه مورد نظر در تنظیمات براتون 4 تا گزینه میاد که میتونید همین سطل آشغال هم براش انتخاب کنید . متن ها رو هم میتنید ویرایش کنید .
موفق باشید .
خیلی ممنون اما هک شما ورژن 20 هست.
در صورتی که آخین ورژن اومده این هک 3.0.1 هست.
اگه امکان داره اینو بهم بدین: Moderation Auto-PM v3.0.1
در مورد تنظیمات میتونید آیدی یک یوزر رو بهش بدید که تمام پیغام ها از طرف اون بره
اما میتونید که دست به اون نزنید و بزارید هر کسی که ویرایش -انتقال-حذف-تغییر نام و ... را انجام میده به اسم اون طرف بره .
برای ترجمه متن های فرستاده شده میتونید از هک فارسی کردن استفاده کنید و به راحتی پیغام هاش رو فارسی کنید .
با سلام خدمت دوستان عزیز!
من از این هک استفاده کردم
ولی وقتی یه تاپیکی رو منتقل میکنه باز هم اون تاپیک رو جزو ارسالهای کاربر حساب میاره!
اون تیک رو هم زدم که ارسالهای این انجمن جزو ارسال های کاربر به حساب نیاد!
علاقه مندی ها (Bookmarks)