صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: گوگل ادسنس ( google adsense )

آخرین بازدید
    دیروز [ 12:17]
    سپاس ها
    788
    سپاس شده 4,843 در 2,256 پست

New گوگل ادسنس ( google adsense )

اكنون سایت ها به شیوه های نوین تبلیغاتی روی آورده اند. خصوصا صاحبان وب سایت های معتبر با رضایت به روش جدید تبلیغاتی شرکت معظم گوگل آن را راه اندازی کرده است روی آورده اند.
    این نوع تبلیغات بر پایه متن شكل می گیرند و به طور خاص، به موضوعات مطرح شده در یك صفحه وب مربوط می شوند(مثلا مقاله ای در مورد راه های مختلف وام گرفتن از بانك، تبلیغات وام های خصوصی و بانكی و یا نوشتن مقاله ای در مورد نقاط قوت یک محصول یا خدمت).

گوگل پس از راه اندازي سرويس تبليغاتي خود تحت عنوان گوگل ادوردز (Google Adwords) حوزه فعاليت خود را گسترش داد و سرويس جديدي را در سال 2003 تحت عنوان گوگل ادسنس (Google Adsense) راه اندازي كرد.

در اين سرويس وب مستر ها و صاحبان وب سايت ها مي توانند با باز كردن يك اكانت در گوگل ادسنس، تبليغات ادوردز گوگل را در وبسايتشان نمايش دهند و از اين را كسب درآمد كنند. امروزه سرويس ادسنس گوگل تبديل به يكي از بزرگترين و بهترين روشهاي درآمدزائي براي وب مستر ها شده است. درآمدي كه از اين راه بدست مي آيد بستگي به ميزان ترافيك وبسايت و موضوع وبسايت و كيفيت مطالب آن دارد و مي تواند از ماهي چند دلار تا چندين هزار دلار متغير باشد.

وقتي كاربري وارد وبسايتي مي شود كه تبليغات گوگل در آنجا نمايش داده مي شود، در صورتيكه بر روي تبليغات كليك كند، صاحب وبسايت مبلغي را دريافت مي كند. اين مبالغ در حساب شخصي وي در كنترل پنل ادسنس انباشته مي شود و در انتهاي هر ماه گوگل درآمد كسب شده توسط آن وبسايت را براي فرد ارسال مي كند.

براي اينكه شما هم بتوانيد از اين طريق كسب درآمد نماييد بايد مراحل زير را طي كنيد:
    ابتدا بايد عضو ادسنس شويد. براي عضويت شما بايد يك وبسايت مفيد داشته باشيد كه مطالب و محتويات آن مخالف قوانين ادسنس نباشد.

پس از اينكه عضو ادسنس شديد و وبسايت شما از جانب گوگل مورد تاييد قرار گرفت، شما مي توانيد وارد اكانت ادسنس خود شويد. در داخل اكانت ادسنس مي توانيد كدهاي ادسنس را ايجاد كرده و ميزان درآمد خود از ادسنس را مشاهده كنيد.

مرحله بعدي پس از لاگين كردن در ادسنس، ايجاد كدهاي جاوااسكريپت ادسنس براي نمايش تبليغات در صفحات وبسايت خوتان هست. شما مي توانيد از بين فرمتهاي مختلف بلوكهاي تبليغاتي، فرمتي را كه با ساختار سايت شما هماهنگي دارد را انتخاب كنيد و ادسنس كدهاي لازم براي نمايش تبليغات را براي شما توليد مي كند.

پس از اينكه كدهاي جاوا اسكريپت لازم براي نمايش تبليغات ادسنس ايجاد شد، كافيست كه اين كدها را در داخل صفحه وب خود قرار دهيد. محل قرار گرفتن و نمايش تبليغات ادسنس يكي از نكات بسيار طريفي است كه بايد به آن توجه كرد. بعدآ در اين زمينه مقاله اي مفصل ارائه خواهم كرد. پس از وارد كردن كدها، كافيست فايل صفحه وب خود را بر روي سرور آپلود كنيد. مشاهده خواهيد كرد كه با مراجعه به صفحه اي كه اين كدها در داخل آن درج شده اند، تبليغات ادسنس بطور اتوماتيك در داخل صفحه وب شما نمايش داده مي شوند.

گوگل با استفاده از تكنولوژي منحصر بفرد خود بنام Content Matching، محتويات صفحه اي كه تبليغات ادسنس در داخل آن قرار گرفته است را آناليز كرده و تنها آگهي هايي كه مرتبط با محتواي موضوعي صفحه هستند را نمايش ميدهد. بطور مثال اگر صفحه وب شما در مورد آموزش فوتوشاپ باشد، گوگل سعي مي كند كه تبليغات مرتبط با فتوشاپ را در داخل صفحه نمايش دهد. اين بزرگترين مزيت تبليغات ادسنس نسبت به ساير روشهاي تبليغاتي است. چرا كه كاربري كه در حال مطالعه مقاله اي در زمينه فتوشاپ است، بر روي يگ آگهي كه در زمينه فتوشاپ است بيشتر تمايل خواهد داشت كليك كند تا بر روي آگهيي كه مثلآ در مورد تكنيكهاي باغباني است. همين امر باعث مي شود كه كاربران بر روي تبليغات شما كليك كنند و شما بتوانيد از اين را كسب در آمد كنيد.
    ویرایش توسط mr.behrooz : 03-03-2011 در ساعت 04:04

شمــاره تمــاس : 09198389479

لطفــا" از ارســال مــوضوع جــدید بــرای ســوالات خــودداری کــنید.
    از طــرح ســوال در پیغــام خــصوصی خــودداری کــنید
    .

2. 6 کاربر از پست مفید mr.behrooz سپاس کرده اند .

andisheh (07-13-2009), iusce (07-07-2009), jojok (05-14-2009), jps (06-12-2009), marshal-mj (06-18-2009), mohre (01-18-2012)

آخرین بازدید
    سپاس ها
    788

پیش فرض پاسخ : گوگل ادسنس ( google adsense )

گوگل ادسنس چیست؟
    به طور ساده می توان گفت گوگل ادسنس روشی است بسیار مطمئن برای کسب درآمد واقعی از اینترنت که توسط شرکت معظم گوگل در سال 2003 راه اندازی شده است و در حال حاظر معتبر ترین سیستم کسب درآمد برای وبمستر های سراسر جهان محصوب می شود.
    گوگل بر چه اساسی به ما پول میدهد؟
    شما آگهی های مشتریان شرکت گوگل که آنها را در سیستم دیگر خود موسوم به ادوردز پذیرش می کند، در وب سایت خود نمایش خواهید داد. با هر کلیک بازدید کنندگان شما روی آگهی ها، گوگل بخشی از پولی که از مشتریان خود دریافت می کند را به شما می پردازد.
    گوگل برای هر کلیک چقدر به من پرداخت می کند؟
    مبلغ پرداختی گوگل به شما به عوامل مختلفی بستگی دارد. این رقم از چند سنت تا 100 دلار متغیر است.
    لطفا توضیح دهید که میزان پرداخت دقیقا به چه عواملی بستگی دارد؟
    به موضوع سایت شما، موضوع تبلیغ، شرکت تبلیغ کننده و کشور بازدید کنندگان وب سایت شما بستگی دارد. بعنوان مثال موضوعات پزشکی و مالی و کلیک از کشور امریکا بیشترین ارزش را دارند.
    گوگل با سایت فارسی مشکل دارد؟
    بلی! گوگل یک سری زبان های مشخص برای سایت شما قبول می کند که متاسفانه فارسی جزو آنها نیست. برای مشاهده لیست زبان های مجاز [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].
    آیا گوگل با محتوای سایت من مشکلی ندارد؟
    گوگل با سایت های با محتوای: پور*نو، خرید و فروش اسلحه، سایتهایی که قانون کپی رایت را نقض می کنند، قمار، مشروبات الکلی، تبلیغ سیگار و مواد مخدر، سایت هایی که به اعتقادات عده دیگری توهین میکنند مشکل دارد و آنها را قبول نمیکند.
    آیا امکان دارد بتوانم با تقلب در سیستم کسب درآمد کنم؟
    به هیچ عنوان! حتی فکر تقلب را هم نمی توانید به ذهن راه بدهید. گوگل مجهز به سیستم های بسیار پیشرفته تشخیص است که به محض شناسایی شما بعنوان متقلب ، از سیستم حذف خواهید شد.
    آیا می توانم با کامپیوتر خودم در ایران در گوگل ادسنس لوگین کنم؟
    برای جلوگیری از هرگونه مشکل به دلیل آشکار شدن محل سکونت شما که در ایران است، ما پیشنهاد می کنیم برای اتصال به سایت گوگل ادسنس حتما از وی پی ان استفاده کنید. هنگام ثبت نام اطلاعات لازم برای استفاده از این سیستم در اختیارتان قرار خواهد گرفت.
    شما چه کمکی به من می کنید؟
    به دلیل تحریم علیه ایران ثبت نام در گوگل ادسنس با نام و آدرس ایران غیر ممکن است. ما برای شما اکانت را با نام فرد معتبری در خارج از کشور افتتاح می کنیم و اطلاعات لازم برای ورود به اکانت را در اختیارتان می گذاریم. این اکانت کاملا در اختیار شما خواهد بود و خودتان می توانید هر لحظه که تمایل داشتید با ورود به حسابتان موجودی تان را چک کنید.
    درآمد من را چگونه به دستم خواهید رساند؟
    درآمد شما 48 ساعت پس از دریافت به حسابتان در هر کجای ایران که هستید واریز می شود.
    فرق اکانت معمولی و ویژه چیست؟
    اکانت معمولی: پول شما بوسیله چک 60 روز پس از پایان ماه به دست ما می رسد. این چک باید در یک بانک در کشور مقصد به حساب خوابانده شود که این پروسه نیز بین 1 تا 4 هفته زمان می برد. شما 48 ساعت پس از وصول چک درآمدتان را دریافت می کنید.
    اکانت ویژه: پول شما بوسیله (EFT) انتقال بین حساب های بانکی 30 روز پس از پایان ماه به دست ما می رسد. شما 48 ساعت پس از وصول چک درآمدتان را دریافت می کنید.

.

4. 4 کاربر از پست مفید mr.behrooz سپاس کرده اند .

andisheh (07-13-2009), marshal-mj (06-18-2009), salari_mohsen (05-17-2009), VBSEO (02-02-2011)

آخرین بازدید
    08-30-2011 [ 18:57]
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست

سلام -از ایران میشه یه حساب باز کرد و ثبت نام کرد//
    سایت سراغ دارین این کارارو انجام بده برام؟

ادسنس

آخرین بازدید
    سپاس ها
    788

خیر از ایران نمیشه مگر اینکه حساب پی پال یا ... داشته باشید

.

آخرین بازدید
    05-06-2011 [ 17:27]
    سپاس ها
    207
    سپاس شده 186 در 108 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr.behrooz نمایش پست ها
    خیر از ایران نمیشه مگر اینکه حساب پی پال یا ... داشته باشید
    که اونم اکانتشو فکر کنم بفروشن تو سایتای پرشین تولز و ... سرچ کنین!

آخرین بازدید
    08-30-2011 [ 18:57]
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست

New 1 پاسخ : گوگل ادسنس ( google adsense )

سلام ب دوستان گلم و مدیر انجمن :

داشتم تصادفی نگاه میکردم دیدم با ای پی ایرانی هم صفحه ثبت نام ادسنس باز شده و به ip های ایرانی گیر نمیده

ولی هنوز اسم ایران تو لیست کشور ها نیست ایا امکان ثبت نام برای ایرانی ها ایجاد شده یا هنوز هم امکانش نیست

لطفا بررسی کنید ممنون

آخرین بازدید
    امروز [ 01:28]
    سپاس ها
    2,844
    سپاس شده 19,234 در 7,612 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad174 نمایش پست ها
    سلام ب دوستان گلم و مدیر انجمن :

داشتم تصادفی نگاه میکردم دیدم با ای پی ایرانی هم صفحه ثبت نام ادسنس باز شده و به ip های ایرانی گیر نمیده

ولی هنوز اسم ایران تو لیست کشور ها نیست ایا امکان ثبت نام برای ایرانی ها ایجاد شده یا هنوز هم امکانش نیست

لطفا بررسی کنید ممنون
    ثبت نام انجام میشه ولی به حساب نمیاد و بفهمن ایرانی هستید یا سایت ایرانی حساب رو میبندن
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید

در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com

آخرین بازدید
    10-03-2011 [ 11:15]
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست

سلام به همه بزرگان من دارم آشنا در خارج از کشور درست می کنم برای عضویت و کار در گوگل ادسنس فقط من نیاز به یک نفر دارم که بیاد و نظارت کنه و اشکالات گروه رو بگیره مثلا بره به وبلاگی که میخاد توش کد گوگل ادسنس بره رو ببینه که مشکلی نداشته باشه و در باز کردن حساب به من کمک کنه من وقتی این آشنام مشخصاتشو میده من باید چی کار کنمو اینا و من برای زحمات ایشان 5% درآمد هر ماه گروه رو به اییشون تقدیم می کنم هر کدوم از بزرگان حاضرن به من میل بزنن:mohammadasayesh67@gmail.com من منتظر شما بزرگان هستم خدانگهدار

آخرین بازدید
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست

Icon2 کمک برای باز کردن حساب گوگل ادسنس

سلام من جدیدا یه آشنا تو آمریکا پیدا کردم می خواستم بدونم که باید چه مشخصاتی ازش بگیرم تا بتونم تو گوگل حساب گوگل ادسنس حساب باز کنم در ضمن من نمی دونم که چگونه باید تو گوگل حساب گوگل ادسنس باز کنم اگر امکان داره واسم توضیح بدید که چه جوری می تونم حساب گوگل ادسنس باز کنم ممنون میشم که جوابو به من میل کنید تا من سریعتر متوجه بشم ممنون از شما

---------- Post added at 02:17 ---------- Previous post was at 01:41 ----------

سلام من جدیدا یه آشنا تو آمریکا پیدا کردم می خواستم بدونم که باید چه مشخصاتی ازش بگیرم تا بتونم تو گوگل حساب گوگل ادسنس حساب باز کنم در ضمن من نمی دونم که چگونه باید تو گوگل حساب گوگل ادسنس باز کنم اگر امکان داره واسم توضیح بدید که چه جوری می تونم حساب گوگل ادسنس باز کنم ممنون میشم که جوابو به من میل کنید تا من سریعتر متوجه بشم در ضمن می خواستم بدونم که آیا گوگل متوجه میشه که با مشخصات یکی دیگه حساب ادسنس باز کردم اگه میشه می خواستم بدونم چه جوری و بعدش چه کاری می کنه ممنون از شما mohammadasayesh67@gmail.c

آخرین بازدید
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست

Bow کمک برای باز کردن حساب گوگل ادسنس

سلام کسی تو این فروم نیستش یه جواب خشک و خالی بهمون بده من جدیدا یه آشنا تو آمریکا پیدا کردم می خواستم بدونم که باید چه مشخصاتی ازش بگیرم و چه جوری حساب گوگل ادسنسو باز کنم در ضمن این آشنای من تو آمریکا زندگی می کنه من چند جا دیدم که چند تا کشور که آمریکا هم توشونه میشه چک نگرفت کاری کرد پول مستقیم هر ماه بره تو حساب شخص اگه میشه اینم به من آموزش بدین و اگه لطف کنین به من جوابشو میل بزنین ممنون میشم واسه اطلاع سریع mohammadasayesh67@gmail.com ممنون

صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)