سلام
از امروز سایت برای کاربران عزیز به صورتی هست که می توانند پست ارسال بکند و مشکلات و موارد خودشون رو مطرح بکنند ولی نمی توانند فایل هایی ضمیمه را دانلود و یا متنی را کپی برداری بکنن
دلایلی این کار هم این می باشد :
با توجه به درخواست هایی دوستان در خصوص این که لایس وی بی دارند و نیازی به دانلود هک ها ندارن و تنها نیاز به این دارن تا مشکلات خودشون رو مطرح بکنن و بنده تا به امروز از طریق ایمیل با این دوستان در تماس بودم و به کمک و راهنمایی آنها می پرداختم
دلیل دیگر ما این بود که این سایت یک سایت خدماتی هست که برای رفاه حال وب مستر ها هست و درسته که در بین این افراد اشخصاصی هستند که قانون هایی رو نادیده می گیرند و شرف و انسانیت خیلی ها رو زیر سوال می برن ولی ما نباید همه افرااد رو با یک دید بنگریم و تا حدودی به همه ازادی بدیم
دلیل اخر هم این بود که بنده در طی این مدتی که سایت برای کاربران این شکلی بوده من توی سایت هایی که در خصوص ویبولتین فعالیت می کردند مراجعه که می کردم می دیم به سوال ها و موارد به صورت احمقانه ای جواب می دادن و وب مستر رو دچار سردرگمی زیادی می کردن در همین سایت تمام سعی و تلاش ما بر این هست که اطلاعات رو به صورت صحیح و سالم دراختیار دوستان قرار بدیم نه به صورتی که همین طوری یه چیزی گفته باشیم تا فقط بگیم گفتیم ..
در هر حال این مورد هم از امروز به این صورت اداره میشه و امید وارم مشکلی برای سایت از نظر دوستان و کاربران برامون پیش نیاد
موفق و پیروز باشید
بهرام

LinkBack URL
About LinkBacks

.gif)

علاقه مندی ها (Bookmarks)