سلام
از امروز تصمیم گرفته شده سایت به صورت VIP اداره شود
دلایل این کار هم مواردی هست که در زیر اشاره می کنم
1 : کپی برداری هایی افراد از سایت هایی دیگر مانند VB-FANS & $$$$$$$ تمام شود و یا حداقل برای استفاده از این کار هزینه ای را پرداخت بکنند
2 : در سایت هایی دیگر که در زمینه ویبولیتین فعالیت می کنند بارها مشاهده شده در خصوصی سوالی که شده بود ازشون کاربر محترم را احمق فرض کرده بودند و به پاسخ هایی پرداخته بوده اند که دور از عقل بوده و در نهایت با استفاده از این آموزش ها و سوال هایی که در اینجا شده به جواب آنها پرداخته شده است
3 : برای بالا بردن سطح کیفیت سایت و ثاپورت دادن هرچه بهتر به کاربران
( مشخص هست که هرچقدر تعداد درخواست ها کمتر باشد رسیدگی بهتر هست )
تا به امروز سایت هایی در خصوص ویبولیتین پا گرفته اند که مرجع اولیه فارسی آنها ما بوده ایم یعنی اولین سایتی که در خصوص ویبولیتین فعالیت حرفه ای داشته و دارد تنها VBSKIN بوده است
شما دوستان و کاربرانی که می خواهید هزینه ای را پرداخت نکنید و از موارد ازاد استفاده بکنید می توانید به راحتی از آنها استفاده بکنید .. این هزینه تنها برای ارزشی که برای سایت و خودم قاعل هستم در نظر گرفته شده است و هیچ سود اوری در کار نمی باشد .. در طی 2 سال فعالیت این سایت به قدر کافی در امد داشته ام که در حال حاظر دارم از سود بانکی آن استفاده می کنم lol
اطلاعات بعدی در خصوص اشتراک را بعدن خواهم داد
دست رسی های کاربران مهمان به صورت قبل می باشد و تنها عمل کپی برداری از مطالب را ندارند
دست رسی کاربران به صورتی هست که تنها می توانند مطالب را مشاهده بکنند ولی کپی برداری نتوانند بکنند و مجموع پیغام هایی خصوصی آنها برای رفع موارد ثبت نامی و یا سوال جواب 5 عدد می باشد
دست رسی مشترکین سایت به تمام امکانات سایت به صورت ازاد می باشد و کاملا استاندارد با سایت هایی دیگر
موفق و پیروز باشید
بهرام

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندی ها (Bookmarks)