ibProArcade - professional Arcade System Version: 2.6.8
ibProArcade - professional Arcade System Version: 2.6.8
alishahbazi (05-25-2009), ATASH (09-01-2009), cmcmjc (04-26-2011), koury (01-22-2010), mr.yashar (07-27-2009), orojlo (08-26-2010), salarkhiabani (06-08-2010), wearyminded (10-13-2009)
آقا چی شد؟ فایل رو که دادم.
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
سلام
من این هک رو نصب کردم هک وبلاگ ها غیر فعال شد !!!
میشه فیکش کرد ؟ :(
دیتابیس بلاگ ها مشکل پیدا کرده
این هک چه ربطی به دیتابیس بلاگ ها داره ؟
مورد از چیز دیگری باید باشه !!
حالا شما چی می خواید بگید تا راهنمایی کنیم
دوستان و همکاران عزیز
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
من این مراحل رو به درستی و با دقت جلو رفتم. اما وقتی خواستم دسترسی گروه های کاربری رو فعال کنم؛ با کلیک روی Group Permissions با صفحه ای خالی (سفید) تو کنترل پنل مدیریت کل مواجه میشم.
البته تمام گزینه های تنظیمات بخش Arcade داخل کنترل پنل غیر فعال هست؛ یعنی روی هر کدوم که کلیک میکنم؛ صفحه ای سفید ظاهر میشود.
این در حالیه که [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]arcade.php لود میشه و بازی هایی که داخل پکیج قرار داده بودید در صفحه بازی های آنلاین نمایان هست؛ اما به خاطر اینکه دسترسی گروه ها باز نشده؛ امکان بازی وجود نداره.
ممنون میشم اگر توضیح بدید.
دوستان و همکاران عزیز
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
cmcmjc (04-26-2011)
1- من بازی رو نصب کردم اما لینکش کجاست؟
مباحث بالا رو خوندم اما هنوز متوجه نشدم که این ناوبار رو که میگید چطوری پیدا کنم (میگید فلان کد رو پیدا کن در Postbit (که همین این کجاست؟؟) و فلان کد رو زیرش بن.یس)
ممنون میشم اینو قشنگ برام توضیح بدید تا شیرفهم بشم.
چون خیلی با این مطلب سروکار خوام داشت
2- بازی رو که نصب کردم دیگه نمیتونم وارد تاپیکهای سایتم بشم (البته شما در قبل فرمودید که ورژن بالاتر رو نصبت به فرومم نصب کنم ) فرومم 3.8.6 است وبازی 2.7.0
ورژن بالاترو ندارید؟
دوستان و همکاران عزیز
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
آخه گفتید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 92فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)