سلام
برای سایه دار کردن تصویر ها در پست ها و تاپیک ها می توانید از این هک استفاده بکنید
برای این کار شما فایل php را در مسیر سایت خودتون قرار بدید و فایل xml را نیز در هک ها و پلاگینهای خود قرار بدید
برای تنظیمات به بخش Watermarking Settings و Image Watermarking Settings بروید
موفق و پیروز باشید
بهرام
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
پاسخ : سایه دار کردن تصویر ها در پست ها و تاپیک ها
سلام بهرام عزیز
من این مد رو چند وقتی روی سایتم نصب کردم و خیلی عالی عمل کرد.
تنها مشکلی که داره اینه که وقتی پست رو باز میکنی عکسها یکبار باز میشه و باید تو تمپ کاربر ذخیره بشه تا در صورت مشاهده دوباره صفحه نیاز به لود عکس نباشه ولی با نصب این مد هر بار که پست رو باز کنی عکس از اول لود میشه که این باعث پائین اومد سرعت سایت میشه.
پاسخ : سایه دار کردن تصویر ها در پست ها و تاپیک ها
این به دو چیز بر میگرده
یکی سرور و ای پی طرف چون بنده خودم با یکی از سایت هام وقتی با ای پی معمولی وارد میشم همین مورد هست و همش عکس ها دوباره لود میشن ولی وقتی با VPN وارد می شم این طور نیست
مورد دیگه می تونه از ادرس قرار گیری باشه شما ببینید مسیر از روی یک دامنه اصلی خونده میشه یا به شکلی هست که با چندین دامنه هم خوانده بشه مسیر دامنه ها اجرا میشه اگر غیر این هست شما باید کد تصویر رو /ads_170x70.gif در مسیر قرار بدید
( نمی دونم تونستم راهنمایی بکنم یا نه lol )
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
علاقه مندی ها (Bookmarks)