سلام خوب تو تمام قالبهای ویبولتین یه قسمت در پست بیت ایجاد میشه برای گزارش پست خلاف که کارش اینه که کاربران دیگه میتونن پست هایی رو که خلاف قوانین سایتتون هست به شما گزارش کنن برای مثال تو هیمن وبی اسکین با کلیک روی شما میتونید گزارش پست خلاف رو آقا بهرام بدید چیز خوبیه ولی یه سری تنظیمات میخواد و گرنه کار نمیکنه نحوه فعال کردن
خوب اول باید یه انجمن برای این کار بسازید مثلا تو قوانین سایت یه زیر شاخه بسازید با عنوان گزارشات پست خلاف یا هر چی دلتون می خواد بعد به این مسیر برید "تنظیمات سیستم /تنظیمات تخلف کاربری و گزارش پست "
تو قسمت انجمن مذاکره در مورد تخلف کاربری اونا نجمن زیر شاخه رو که ما فرض کردیم نامش رو گزارشات پست خلاف انتخاب کنید
"انجمن مذاکره برای گزارش پست" هم همون انجمن رو انتخاب کنید
"نام کاربری گزارش دهنده پست" اینم خالی باشه بهتره چون متوجه میشید که کی این رو "گزارش کرده ارسال ایمیل هنگام گزارش پست " تو این قسمت هم اگه دوست نداشتید انجمن خاصی داشته باشید این رو فعال کنید که بهتره روی ایمیل به مدیر کل و مدیران تنظیم شده باشه
از این به بعد هر کی روی گزارش پست خلاف کلیک کنه یه تاپیک به اون بخش گزارشات پست خلاف اضاف میشه راستی بهتره دسترسی رو محدود به مدیران و مدیر کل کنید
یک سوال برای من پیش اومده من می خوام وقتی وقتی می خواهیم تذکر رو گزارش کنیم درصد گزارش بره توی پست بیت و همینطور توی پروفش نشون بده که چند در صد تخلف گرفته آیا هکی یا تنظماتی داره مرسی
من با سیستم امتیاز های وی بی کار نکردم ( این شامل سیستم امتیاز ها میشه )
باید شما توی تنظیمات سیستم قسمت تنظیمات نمایش یک موضوع بخش تلخفات و فعال کنید ( فکر کنم البته )
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
من با سیستم امتیاز های وی بی کار نکردم ( این شامل سیستم امتیاز ها میشه )
باید شما توی تنظیمات سیستم قسمت تنظیمات نمایش یک موضوع بخش تلخفات و فعال کنید ( فکر کنم البته )
آقا بهرام این بخش رو الان اکتیو کردم باید الان توی پست بیت تخلف ها باید به نمایش در بیاد که نمیاد
یک مشکلی که داریم اینکه وقتی از کنترل پنل مدیر آقا بهرام تخلفات کاربری اونجا می خواهیم تخلفی رو ثبت بکنیم فقط امتیاز رو میاره امتیاز منفی هم نمی تونیم بدیم نمی دونم چی کار کنم چون اینجوری تذکر اصلا فایده نداره
علاقه مندی ها (Bookmarks)