سلام
با استفاده از این هک در بخش هایی پاسخ سریع ها می توانید یک ادیتور کامل داشته باشید
برای این منظور شما فقط فایل زیر را دانلود بکنید و در هک ها و پلاگینهای خود قرار بدهید و برای تنظیمات به تنظیمات سیستم بخش Quick Editor Improver بروید
موفق و پیروز باشید
بهرام
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
توی تنظیمات سیستم بخش پروفایل کاربر: تنظیمات پیغام های مهمانها برید و تمام بی بی کد ها رو فعال بکنید تا بعد از نصب این هک تمام نمایش داده بشه
برای بخش هایی دیگر هم مثل پیغام خصوصی البوم و گروه ها هم باید تمام بی بی کد ها رو فعال بکنید
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
پاسخ : ادیتور پیش رفته در پاسخ سریع و پیغام های سریع
نوشته اصلی توسط mr.bahram
توی تنظیمات سیستم بخش پروفایل کاربر: تنظیمات پیغام های مهمانها برید و تمام بی بی کد ها رو فعال بکنید تا بعد از نصب این هک تمام نمایش داده بشه
برای بخش هایی دیگر هم مثل پیغام خصوصی البوم و گروه ها هم باید تمام بی بی کد ها رو فعال بکنید
توی تنظیمات سیستم بخش پروفایل کاربر: تنظیمات پیغام های مهمانها
هر چی گشتم اینو ندیدم
فقط اینا هستش: پروفایل کاربر: تنظیمات استایل سفارشی پروفایل کاربر: تنظیمات آلبوم پروفایل کاربر: تنظیمات پیغام های بازدید کنندگان
میشه لینک این صفحه ای رو میگید مثل این بدید :
admincp/index.php?loc=plugin.php%3Fdo%3Dproduct
ا
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
پروفایل کاربر: تنظیمات پیغام های بازدید کنندگان
این رو همه رو تیک زدم توی پروفایل ها درست شد فقط میمونه پاسخ سریع که شما لینک بدید
با عرض سلام و خسته نباشین خدمت مدیران و کاربران عزیز
ببخشید من دنبال این دیتور هستم که دقیقا مثل شکل زیر باشه نه کتر نه بیشتر ممنونم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنونم میشم هک این دیتور رو برام قرار بدین
[QUOTE=ABOLFAZLE;31439]با عرض سلام و خسته نباشین خدمت مدیران و کاربران عزیز
ببخشید من دنبال این دیتور هستم که دقیقا مثل شکل زیر باشه نه کتر نه بیشتر ممنونم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنونم میشم هک این دیتور رو برام قرار بدین
علاقه مندی ها (Bookmarks)