اين هم قالب ويستا فارسي
مهمان گرامی به ویبی اسکین خوش آمدید - برای ثبت نام کلیک کنید ! برای جستجو در سایت از این موتور جستجوی گوگل می توانید استفاده کنید
اين هم قالب ويستا فارسي
با سلام
من اين قالب رو دانلود و نصب كردم الان يك مشكلي كه با اين قالب دارم اين هست كه عناوين بخش هاي اصلي سايتم داراي كادر نيست
اين هم عكسي از يك قسمت سايتم
همانطور كه در عكس بالا مشاهده مي كنيد در بخش اطلاعات اصناف مختلف ، تلبيغات رايگان در سايت هيچ كادري وجود ندارد و من براي اينكه متوجه بشويد در قسمت نيازمندي ها يك كادر مشكي كشيده ام منظورم يك كادر شبيه به همين كه داراي يك پشت زمينه نيز باشد.
1 -حال لطفا چك كنيد مشكل از قالب هست يا خير ؟
2-اگر مشكل از قالب نيست من بايد چي كار كنم تا اين مشكل حل شود
3- در صورت امكان لطفا فايل psd بنر اين قالب رو هم در سايت قرار دهيد
با تشكر
به تنظیمات استایلها و قالبها بعد به تنظیمات قالب خودتون برید اونجا کد رنگها بدنه هستش عوضش کنید و کدیو که دوست دارید بزارید
شمــاره تمــاس : 09198389479
لطفــا" از ارســال مــوضوع جــدید بــرای ســوالات خــودداری کــنید.
از طــرح ســوال در پیغــام خــصوصی خــودداری کــنید.
اين رو كه خودم هم مي دونستم شما اصلا سوالات من رو نگاه كردي لطفا هر 3 سوال رو جواب بدهيد.
در ضمن اگر مشكل از تنظيمات هست كدام قسمت رو در تنظيمات قالب بايدعوض كنم ؟
قسمت Table Border کد رنگ پس زمینرو عوض کنید در مورد 2 سوال دیگرتونم از اقا بهرام بخوایید من فایلاشو ندارم
شمــاره تمــاس : 09198389479
لطفــا" از ارســال مــوضوع جــدید بــرای ســوالات خــودداری کــنید.
از طــرح ســوال در پیغــام خــصوصی خــودداری کــنید.
آقا بهرام كجاي اين پست رو نگاه كن
در ضمن Table Border مربوط به دور Table هست نه مربوط به پشت زمينه tite پست .
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
![]()
amir2007 (07-11-2009)
قالب رو نصب کردم نمی تونم پست بدم وقتی پست ارائه می دم این پیغام می آد:
پیام سیستم:
Your submission could not be processed because a security token was missing.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
از همه چی این قالب راضیم ولی نمی تونم مطلب بدم زمانی که می خوام موضوع یا مطلبی رو ارسال کنم این پیغام می آد
تو رو خدا یکی کمک کنه
در ضمن هک ها و پلاگین هایی را که در قالبهای قبلی نصب بوده در این قالب نصب نیست باید چیکار کرد که روی این قالب هم نصب بشه... فقط تو رو خدا نگید که باید از اول نصب کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 73فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)