سلام
این هک کامل ترین هکی می باشد که مجموعه هایی از هک هایی امار گیری در خصوص میزان تجربه و کارکرد کاربر را به نمایش می گذارد
این هک شامل بخش هایی زیادی می باشد که برای نمونه می تونم به تنها چند نوع آن اشاره بکنم
مدال دهی .. میزان کارکرد .. امتیاز ها .. فروشگاه .. دسترسی ها .. و و و و
برای نصب این هک شما باید به صورت زیر عمل بکنید
ابتدا باید فایل های فلدر upload را در مسیر انجمنهای خود قرار بدید
بعد فایل های xml زیر را در هک ها و پلاگینهای خود قرار بدید
vbexperience_level_2_average و product_vbexperience3718
برای نصب امکانات دیگر شما می توانید از درون فلدر extras فایل های xml را در هک ها وپلاگینهای خود قرار بدید
توجه داشته باشید ممکن هست این هک برای سایت شما به دلیل امکانات زیادی که دارد مشگل بوجود بی اورد بنابراین بهتر هست قبل از طی مراحل نصب یک نسخه پشتیبانی از دیتابیس و یا سایت خود داشته باشید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
موفق و پیروز باشید
بهرام
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
میبخشید
من این هک رو نصب کردم
اما این هک بالای آواتار کاربران میفته
میخواستم ببینم میشه کاری کرد که بیاد پایین آواتار ؟
بله دوست عزیز میشه توی تنظیماتش اگه دقت کنید محل قرار گرفتنش رو چند مدل گذاشته از جمله زیر عکس اوارتار کاربر. در ضمن ورژن جدید ترش هم اومده که لینک میدم نصب کنید .:
سلام
آقا من تمام فایل ها رو آپلود کردم ولی وقتی میام دو فایل vbexperience_level_2_average و product_vbexperience3718 رو تو قسمت آپلود پلاگین ها آپلود کنم میگه این فایل پلاگین نیست
چی کار باید کنم؟
سلام
آقا من تمام فایل ها رو آپلود کردم ولی وقتی میام دو فایل vbexperience_level_2_average و product_vbexperience3718 رو تو قسمت آپلود پلاگین ها آپلود کنم میگه این فایل پلاگین نیست
چی کار باید کنم؟
برای این که نباید از بخش پلاگینها آپلود بکنید
این ها هک هستن و باید از بخش هک ها آپلود بکنید
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
علاقه مندی ها (Bookmarks)