سلام من الان وقتی وارد مدیریت فروم میشم (کنترل پانل) بالاش یه قسمت باز میشه به نام براى اگاهى شما
و این رو مینویسه : اخبار و اطلاعیه های vBulletinAn flaw affecting random numbers used within vBulletin was identified. It could allow an attacker to potentially gain control of user accounts under the correct circumstances. To resolve this issue, it is necessary to release patch level versions of vBulletin 3.7.3 and 3.6.11.
As with all security-based releases, we recommend that all customers upgrade as soon as possible in order to prevent any potential damage resulting from the flaw being exploited.
میخواستم بدونم منظورش چیه از این 2 -3 بار هم معف کردن رو زدم بازم میادش و یه چیزی من آخرین ورژن ویبولتین رو که همو3.7.3/ Patch Level 1 ممنون میشم کمک کنید
ببخشید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جان ممنونم از پاسخت ولی من پاین تاپیک عرض کردم که من اخرین ورژن برنامه رو نصب کردم میدونی این چی میگه
میگه که فروم مورد حملات واقع شده و شما آنرا اپدیت کنید (احتمالا منظورش حملات ddos) هستش که من اخرین ورژن این برنامه رو نصب کردم و واقعا نمیدونم منظورش چیه
علاقه مندی ها (Bookmarks)