سلام 2-3 روز پیش سرور عوض کردم از سایت از طریق سی پانل بک آپ کلی گرفتم و روی سرور جدید انتقال دادم الان یه مشکل بزرگ دارم آجاکس در فایر فاکس اصلا کار نمیکنه یعنی خواص اجاکسی اصلا کار نمیکنه و هر هکی هم اجاکسی باشه مثل چت باکس یا حالت من در فایرفکس کار نمیکنه ولی در اینترنت اکسپلورر همه چی درسته به غیر از کنترل پانل مدیریت ویبولتین که زیر مجموه عه ها باز نمیشه از طریق عیب شناسی کنترل پانل هم عمل کردم این رو گزارش کرده دیگه نمیدونم منظورش چیه
The above setting will indicate if mod_security is preventing some AJAX requests from being submitted to vBulletin. If this shows Yes then you either need to disable mod_security
ممکن هست پوشته clientscript در هاست وجود نداشته باشد و یا محتویات مشگل داسته باشند
و یا مورد از هاست باشد که باید با سرور صحبت بکنید و مورد دومی احتمالش بیشتره چون می فرمایید در یک مرور گر درست هست و در دیگری نه
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
یه چیز عجیب الان تو اینترنت اکسپلورر هم این مشکلات بوجود اومده حیتی کاربرا نمیتونن تو پست هاشون عکس ارسال کنن و تمام خصوصیات آجاکسی از بین رفته اینم آدرس سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ترخدا کمک کنید
برسی شد ..
مورد از استایل هست در استایل 545 مورد دیده نمیشه ..
وقتی من می خوام سایت شما رو با اینترنت اکسپلره باز بکنم خطا می ده و اصلا باز نمیشه و بسته میشه ولی با تغییر استایل این مشگل نیست
موفق باشید
بهرام
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
علاقه مندی ها (Bookmarks)