سلام
برای داشتن نظم و هماهنگی بهتر لطفا سوال های خود را در این بخش مطرح بکنید.
سلام
برای داشتن نظم و هماهنگی بهتر لطفا سوال های خود را در این بخش مطرح بکنید.
4058127 (06-16-2010), fattahy48 (01-30-2010), hamid2day (10-07-2010), hidener (12-31-2011), ja_ghaedi (05-27-2010), Jeff Hardy (06-04-2010), omid222 (05-16-2011), princo (01-11-2011), salarkhiabani (05-23-2010), saray (07-03-2011)
این ارور رو وقتی یکی از کاربرا می خواد بره توی پروفایل کاربری یا امار اخرین ارسالها رو ببینه و.... میده...
Your submission could not be processed because a security token was missing.
If this occurred unexpectedly, please [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] and describe the action you performed before you received this error.
مشکل از کجاست...........؟
چجوری حلش کنم!؟!؟!؟
متوجه نمیشم این ارور در سایت ما هست یا در سایت شما ؟
چون لینک سایت ما درونش هست !!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
سلام خسته نباشین
در مسیر روت انجمن من فایلی با نا error_log وجود داره که حدودا 60 مگابایت حجم داره
می خواستم بدونم پاک کردنش اشکالی نداره؟
چرا اینقدر حجم داره؟
من این فایل رو داشتم،پاک کردم،مشکلی پیش نیومد برام،حالا میل خودته:دی
سلام به همۀ عزیزان به خصوص آقا بهرام و جناب lovely_boy ... یه مشکلی تو ارسال پست دارم. اونم اینکه وقتی متنی رو از سایت دیگه می خوام تو فروم قرار بدم، هر جا که فاصلهای بین کلمات هست یه " * " به صورت اتوماتیک اضافه می شه. امکانش هست راهنمایی بفرماید. به طور مثال این متن:
"اين$ كتاب$ يك$ فرهنگ$ توصيفي$ است$ براي$ پاسخگوي$ اساسي$ترين$ ترم$ها و اصطلاحات$ رايج$ در عرصه$ي$ نقد ادبي$ نوين$. فرهنگي$ قابل$ استفاده$ و نسبتاً جامع$ از آن$ واژه$هاي$ ادبي$ كه$ در جهان$ امروز مرتب$ به$ كار مي$روند است$. از جمله$: واژه$هاي$ فني$، فرم$ها يا قالب$ها، ژانرها، اصطلاحات$ فني$ گروه$ها، مكتب$ها و جنبش$ها، عبارت$هاي$ مشهور، شخصيت$ها، ايسم$ها، موتيف$ها، سبك$ها، نگرش$ها، شيوه$ها و صدها واژه$ي$ ديگر كه$ به$ هيچ$ گروه$ و خانواده$اي$ كه$ به$ سهولت$ بتوان$ بازشناخت$ تعلق$ ندارند. طرح$ فرهنگ$ ساده$ است$ و به$ ترتيب$ الفبايي$ تنظيم$ شده$ و براي$ هر اصطلاح$ شرح$ يا تعريف$ كوتاهي$ داده$ شده$ است$. در بعضي$ موارد نيز توضيح$ مختصري$ درباره$ي$ ريشه$ و اشتقاق$ واژه$ داده$ شده$ است$.
براي$ قالب$ها و ژانرهاي$ ادبي$ مختصري$ درباره$ي$ ريشه$ اصطلاح$، تاريخچه$ي$ پيدايش$ و تكامل$ توضيح$ داده$ شده$ و شرحي$ درباره$ي$ نمونه$هاي$ مهم$ و نويسندگان$ برجسته$ي$ آن$ نيز آمده$ است$ همچنين$ در موارد مناسب$ به$ اثر كلاسيك$ در يك$ مضمون$ يا موضوع$ خاص$ اشاره$ شده$ است$."
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جواب رو پیدا کردم ... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ... اگر صلاح دونستید این پست رو پاک کنید.
ویرایش توسط zaraki_madman : 09-05-2009 در ساعت 01:17 دلیل: پیدا کردن جواب
mr.behrooz (09-05-2009)
ضمن عرض خسته نباشيد و تشكر از همه عزيزاني كه در اين انجمن بي ريا و صميمي راهنمايي مي كنند.
من با بك مشكل عجيب و غريب رو به رو شدم.
وقتي كه كاربري در سايت ثبت نام مي كند ، در همان ابتدا مدير كل سايت است و مي تواند همه مطالب را حذف يا ويرايش كند . البته خودم كه به طور اتفاقي ثبت نام كردم نام كاربري من به اين صورت بود. حالا نمي دونم چرا اين طوري شده.
به نظر شما مشكل از چيه و چطور قابل رفعه؟
تنظیمات گروه کاربری چک کنید و گزینه ایا مدیر کل است خیر بزارید
شمــاره تمــاس : 09198389479
لطفــا" از ارســال مــوضوع جــدید بــرای ســوالات خــودداری کــنید.
از طــرح ســوال در پیغــام خــصوصی خــودداری کــنید.
سلام
من یه مشکل دارم
هر کس در انجمن ثبت نام میکنه اتوماتیک از همون اول میشه کاندید انجمن در صورتی که باید کاربر ساده باشه
چطور میتونم این مشکل رو حل کنم
جایی هست مه این گزینه به صورت پیش فرض تنظیم شده باشه
آدرس انجمن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما گروه کاربری کاندید انجمن را ویرایش کنید و اسمشم بزارید کاربر سایت و دسترسی هم بگیرید از گروه
شمــاره تمــاس : 09198389479
لطفــا" از ارســال مــوضوع جــدید بــرای ســوالات خــودداری کــنید.
از طــرح ســوال در پیغــام خــصوصی خــودداری کــنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 377فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)