نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: مشکل با پیوست کردن فایل ها

  1. #1
    تاریخ عضویت
    Aug 2008
    نوشته ها
    12
    سپاس ها
    8
    سپاس شده 12 در 7 پست

    پیش فرض مشکل با پیوست کردن فایل ها

    اگه منظور شما عنوان تاپیک بود من نمیدونم مشکلش چی بود الان هم عنوان رو عوض کردم اما اگه میدونید بازم مشکل داره تاپیک رو حذف کنید!
    دوستان ما یه مشکلی داریم که در هنگام پیوست کردن فایل از طریق لین مستقیم از یه سایت دیگه این پیام رو میده:
    Warning: tempnam() [[برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]]: open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home/p30suite/:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in [path]/includes/class_upload.php on line 275
    سایت:forum.p30suite.ir

  2. #2
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل با پیوست کردن فایل ها

    این مورد قبلا در سایت مطرح شده بود
    در ورزن 3.7 اپلود به صورت لینک مستقیم کار نمی کنه من فکر می کنم به خاطر سرور ها و تنظیمات فایر وال باشه .. دلیل دیگه و راه حل رو نمی دونیم
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  3. کاربر روبرو از پست مفید mr.bahram سپاس کرده است .

    zumbez (10-04-2008)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •