سلام . واسه انجمن خودمون قبلا از احسان شیرازی لیسانس وی بی رو خریداری کرده بودیم اما مثل اینکه پیداشون نیست و سایتشون مسدود شده توسط سرور .
واسه همین یاد اینجا افتادم و گفتم اینجا سوالمو مطرح کنم
واسه یکی از دوستان عزیزم می خوام انجمن راه اندازی کنم لیسانس معتبرشو از کجا می تونم بگیرم ؟ از چه طریقی ؟ قیمتش چنده ؟
تا چه حدمیشه اطمینان کرد ؟
ترجیحا" آقا بهرام عزیز جواب سوالمو بدن بهتره . چون به ایشون اطمینان دارم اما می خوام نتیجه کار رو به خود صاحب سایت اطلاع بدم تا نتیجه گیری آخر با خودشون باشه .
اگه می خوای لیسانس بگیری بیا با هم بگیریم نیما جان!
من می تونم بگیرم فقط منتظر کسی هستم که چندتا لیسانس بگیریم اینطوری تخفیف هم می دن!
بهم پی ام بده نمیا جان
عرفان عزیز شما از کجا می خوای تهیه کنی ؟
من دلیل اینکه اومدم تو این فروم پرسید اینه که گفتم شاید آقا بهرام هم لیسانس وی بی رو بفروشن . چون بعد از خرید نیاز به پشتیبانی هم داریم در صورت بروز مشکل . در هر حال منتظر جواب آقا بهرام هم هستم
در مورد خرید لایس ویبولیتین ما خودمون مستقیم اقدام نمی کنیم چون دلار و خرید اینترنتی را انجام نمی دیم خیلی از سایت ها هستند که اینکارو انجام می دن و من هم شخصی رو دارم که این کار رو انجام می ده البته شاید یکمی قیمتش بالا باشه برای مثال در جاهای دیگه دلار از 900 شروع میشه تا به بالا ولی این دوست برای ما دلاری 1100 خریداری می کنه و بنده بهش اعتماد دارم و باهاشون زیاد کار کردم از بچه های همین سایت هم هست که خودش وب مستره ..
در مورد خود قیمت ها نیز شما می تونید از این بخش لیست تمام قیمت ها رو داشته باشید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در مورد پشتیبانی و خدمات هم ما به همه این حرف رو خواهیم زد ..
در این سایت تمام پشتیبانی ها انجام خواهد شد و به تمام سوال ها پاسخ کامل در حد توان داده خواهد شد ولی اگر دوستانی نیاز به کار هایی بنا به دلایلی مثلا مدت زمان و یا وارد نبودن و یا تجربه و غیره دوست داشتند می توانند به ما کار های سایت خودشون رو بدهند و تا به امروز هم کسی نیست که از نحوه کار ما و یا پرداخت هزینه ها از دست ما ناراحت باشد ..
در صورت نیاز می تونید با من تماس بگیرید و یا پیغام خصوصی بدهید
با تشکر از شما
بهرام
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
هزینه خرید لایس رو به من پرداخت نمی کنید من معرفی می کنم و شما به همان شخص پرداخت می کنید و یه جورایی خودم این شخص رو تایید می کنم .. که هزینه آن برای یک ساله 110000 تومان و مادام 198000 تومان هست ..
من نمی خوام افرادی رو که لایس ویبولیتین می فروشن رو زیر سوال ببرم همه آنها رو ولی خیلی مواردی رو دیدم که در خرید لایس ویبولیتین مطالبی رو اشاره کردن که اصلا درست نیست و به نوعی راه کاری هست برای فروختن یک لایس به چند نفر ... برای مثال نگذاشتن ایمیل خود طرف برای خرید وی بی .. یا یک پنل مدیریت و داشتن چند لایس وی بی برای مدیریت و از این قبل کار ها
من لايسنس دائمي رو دارم همين طور با هاستش كه 1500 گيگ فضاست با 15000 گيگ فضاي ترافيكي ميفروشم
با قيمتي خيلي پايين تر
اگه ميخوايد من با قيمتي خيلي پايين تر بهتون ميدم
از هر نظر هم ساپورتتون میکنم و مشکلاتتون رو حل میکنم
از اعتبار هاست هم حدود 1 ماه نیم گذشته
قیمتش رو هم با هم توافق میکنیم
ویرایش توسط javadonline : 11-11-2008 در ساعت 18:18
علاقه مندی ها (Bookmarks)