سلام . واسه انجمن خودمون قبلا از احسان شیرازی لیسانس وی بی رو خریداری کرده بودیم اما مثل اینکه پیداشون نیست و سایتشون مسدود شده توسط سرور .
واسه همین یاد اینجا افتادم و گفتم اینجا سوالمو مطرح کنم
واسه یکی از دوستان عزیزم می خوام انجمن راه اندازی کنم لیسانس معتبرشو از کجا می تونم بگیرم ؟ از چه طریقی ؟ قیمتش چنده ؟
تا چه حدمیشه اطمینان کرد ؟
ترجیحا" آقا بهرام عزیز جواب سوالمو بدن بهتره . چون به ایشون اطمینان دارم اما می خوام نتیجه کار رو به خود صاحب سایت اطلاع بدم تا نتیجه گیری آخر با خودشون باشه .
هاست و لایس مهم نیست اونها رو میشه یه کاری کرد
در خصوص دامنه که حیلی مهم هست باید دید تو الکسا چقدر بازدید داره و لینک هاش چطور هستند
در خصوص خود دیتابیس سایت من فکر می کنم 200000 شروع خوبی باشه و خوب باشه ..
لایس و هاست هم مشخص هستند قیمت هاش
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
هاست و لایس مهم نیست اونها رو میشه یه کاری کرد
در خصوص دامنه که حیلی مهم هست باید دید تو الکسا چقدر بازدید داره و لینک هاش چطور هستند
در خصوص خود دیتابیس سایت من فکر می کنم 200000 شروع خوبی باشه و خوب باشه ..
لایس و هاست هم مشخص هستند قیمت هاش
من فروم رو ديدم
كتگوري فوق العاده زياد و بخشهاي خيلي متنوع.خيليها دوست دارند ولي من از اينهمه شلوغي كه خيلي راحت ميشه جمعش كرد خوشم نمياد.ضمن اينكه تمركز ارسال روي بخشهاي مهم صورت نگرفته و سعي شده همه بخشها رو موازي جلو ببره.اما در كل به لحاظ كتگوري خوبه ولي بخشهاي غير ضروري زياد داره.كه ادمو گيج ميكنه.
رنك صفر در گوگل و رتبه 278000 در الكسا.
همون طور که گفتم من دامین سایت رو نمیدم
لایسنس دائمی با فضای سایت که نسبتا خیلی زیاده
2 تا قالب رو هم بهتون میدم
و سایت رو هم براتون اماده میکنم مشکلی هم داشتید رفعش میکنم
کتگوریها رو هم خودتون با سلیقه ی خودتون میتونید بچینید و این قسمت دیگه به من ربطی نداره
فارسی ساز هم بهتون میدم
و چیزهای دیگه
منتظر جوابتون هستم
علاقه مندی ها (Bookmarks)