صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: مشکل در تاپیکها

  1. #1
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    محل سکونت
    IRAN
    نوشته ها
    66
    سپاس ها
    184
    سپاس شده 9 در 7 پست

    پیش فرض مشکل در تاپیکها

    با سلام

    من وی بی رو از 3 به 4 ارتقا دادم که بدون مشکل این کار انجام پذیرفت

    ولی هنگامی که میخوام وارد تاپیکها بشم این ارور میاد

    عکس ضمیمه شد
    تصاویر کوچک فایل پیوست تصاویر کوچک فایل پیوست kod.jpg  

  2. #2
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,253
    سپاس ها
    3,278
    سپاس شده 22,478 در 9,390 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل در تاپیکها

    ارور را بصورت کامل قرار بدید
    درون تصویر چیزی مشخص نیست
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  3. #3
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    محل سکونت
    IRAN
    نوشته ها
    66
    سپاس ها
    184
    سپاس شده 9 در 7 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل در تاپیکها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mr.bahram نمایش پست ها
    ارور را بصورت کامل قرار بدید
    درون تصویر چیزی مشخص نیست
    ************************************************** ************
    Database error in vBulletin 4.2.0:

    Invalid SQL:

    (SELECT 'package' AS classtype, package.packageid AS typeid, package.packageid AS packageid,
    package.productid AS productid, if(package.productid = '[برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]', 1, product.active) AS enabled,
    package.class AS class, -1 as isaggregator
    FROM package AS package
    LEFT JOIN product AS product
    ON product.productid = package.productid
    WHERE product.active = 1
    OR package.productid = 'vbulletin'
    )

    UNION

    (SELECT 'contenttype' AS classtype, contenttypeid AS typeid, contenttype.packageid AS packageid,
    1, 1, contenttype.class AS class , contenttype.isaggregator
    FROM contenttype AS contenttype
    INNER JOIN package AS package ON package.packageid = contenttype.packageid
    LEFT JOIN product AS product ON product.productid = package.productid
    WHERE product.active = 1
    OR package.productid = 'vbulletin' );

    MySQL Error : Illegal mix of collations (latin1_general_ci,IMPLICIT) and (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) for operation '='
    Error Number : 1267
    Request Date : Tuesday, March 26th 2013 @ 02:50:23 AM
    Error Date : Tuesday, March 26th 2013 @ 02:50:24 AM
    Script : [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    Referrer : [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    IP Address : 151.244.116.120
    Username : SQLSAT
    Classname : vB_Database
    MySQL Version : 5.0.67-community-log

    ************************************************** ********

    Database error
    The انجمن تعمیراتی و تخصصی LOVERSAT database has encountered a problem.

    Please try the following:
    The loversat2.tk forum technical staff have been notified of the error, though you may [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] if the problem persists.
    We apologise for any inconvenience.
    Database error in vBulletin 4.2.0: Invalid SQL: (SELECT 'package' AS classtype, package.packageid AS typeid, package.packageid AS packageid, package.productid AS productid, if(package.productid = 'vbulletin', 1, product.active) AS enabled, package.class AS class, -1 as isaggregator FROM package AS package LEFT JOIN product AS product ON product.productid = package.productid WHERE product.active = 1 OR package.productid = 'vbulletin' ) UNION (SELECT 'contenttype' AS classtype, contenttypeid AS typeid, contenttype.packageid AS packageid, 1, 1, contenttype.class AS class , contenttype.isaggregator FROM contenttype AS contenttype INNER JOIN package AS package ON package.packageid = contenttype.packageid LEFT JOIN product AS product ON product.productid = package.productid WHERE product.active = 1 OR package.productid = 'vbulletin' ); MySQL Error : Illegal mix of collations (latin1_general_ci,IMPLICIT) and (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) for operation '=' Error Number : 1267 Request Date : Tuesday, March 26th 2013 @ 02:50:23 AM Error Date : Tuesday, March 26th 2013 @ 02:50:24 AM Script : [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] Referrer : [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] IP Address : 151.244.116.120 Username : SQLSAT Classname : vB_Database MySQL Version : 5.0.67-community-log

  4. #4
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,253
    سپاس ها
    3,278
    سپاس شده 22,478 در 9,390 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل در تاپیکها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrjonoob نمایش پست ها
    با سلام

    من وی بی رو از 3 به 4 ارتقا دادم که بدون مشکل این کار انجام پذیرفت

    ولی هنگامی که میخوام وارد تاپیکها بشم این ارور میاد

    عکس ضمیمه شد
    مطمئن هستید بدونه مشکل انجام شده ؟
    چون این خطا نشان میده که زبان نوشتاری تیبل ها ایراد دارد collations و بخش product.active نیز درست نصب نشده
    باید بک آپ را ریستور کنید و زبان نوشتاری دیتابیس را بهینه و دوباره اپگراید کنید
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  5. کاربر روبرو از پست مفید mr.bahram سپاس کرده است .

    Bir-Music (03-27-2013)

  6. #5
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    محل سکونت
    IRAN
    نوشته ها
    66
    سپاس ها
    184
    سپاس شده 9 در 7 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل در تاپیکها

    زبان تیبلها رو طبق یه آموزش طبق این کد تغییر دادیم

    ALTER TABLE `package` CHANGE `productid` `productid` VARCHAR( 25 ) CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci NOT NULL

    که سایت اومد بالا

    ولی الان در تاپیکها ارور دیتا بیس دارم

  7. #6
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,253
    سپاس ها
    3,278
    سپاس شده 22,478 در 9,390 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل در تاپیکها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrjonoob نمایش پست ها
    زبان تیبلها رو طبق یه آموزش طبق این کد تغییر دادیم

    ALTER TABLE `package` CHANGE `productid` `productid` VARCHAR( 25 ) CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci NOT NULL

    که سایت اومد بالا

    ولی الان در تاپیکها ارور دیتا بیس دارم
    اگر ارور دیتابیس جدیدی هست که دریافت می کنید قرار بدید کامل تا راهنمایی کنم
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  8. #7
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    محل سکونت
    IRAN
    نوشته ها
    66
    سپاس ها
    184
    سپاس شده 9 در 7 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل در تاپیکها

    دارم از اول ریستور میکنم

    طبق فرمایش شما انجام بدم ببینم درست میشه

  9. #8
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    محل سکونت
    IRAN
    نوشته ها
    66
    سپاس ها
    184
    سپاس شده 9 در 7 پست

    Bow پاسخ : مشکل در تاپیکها

    دوستان کسی میدونه این >>>> چطور برطرف بشه و تاپیکها هم از کادر اومدن بیرون اگر تصویر رو ببینید مشخصه
    تصاویر کوچک فایل پیوست تصاویر کوچک فایل پیوست bb.jpg  

  10. #9
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,253
    سپاس ها
    3,278
    سپاس شده 22,478 در 9,390 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل در تاپیکها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrjonoob نمایش پست ها
    دوستان کسی میدونه این >>>> چطور برطرف بشه و تاپیکها هم از کادر اومدن بیرون اگر تصویر رو ببینید مشخصه
    نوع ساخت دسته بندی انجمنهای شما ایراد داره و برای همین این مشکل نمایش را دارید شما
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  11. کاربر روبرو از پست مفید mr.bahram سپاس کرده است .

    Bir-Music (03-29-2013)

  12. #10
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    محل سکونت
    IRAN
    نوشته ها
    66
    سپاس ها
    184
    سپاس شده 9 در 7 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل در تاپیکها

    با [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] دیفالت مشکلی نداشت

    شما خودتون برام سایت رو درست کردین

    اما این قالب این فلشها رو میاره و کادر ها بهم ریختن

    - - - Updated - - -

    حالا این فلشها چطور پیدا و پاک خواهند شد

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •